Houten Paardenstal Solo Gecoat Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFSOLOGC   |   Standaard geleverd met Dakshingles Recht   |   Wanddikte 50 mm

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 15.000,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-10 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 15.000,25 Standaardproduct Houten Paardenstal Solo Gecoat Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Paardenstal Solo Gecoat Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

  • Compleet Gecoat in Zwart (RAL 9005) en Wit (RAL 9010)
  • 2-laags behandeld met bescherming voor circa 2 tot 3 jaar
  • Met 2-delige paardenstaldeur
  • Wanddikte 50 mm / Hoge wanden
  • Niet geschikt voor meer dan 1 paard / pony

Houten Paardenstal Solo Gecoat Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Op zoek naar een reeds geverfde houten paardenstal van ca. 4 x 4 meter die 2-laags gecoat wordt geleverd, helemaal klaar voor montage en gebruik? Deze Houten Paardenstal Solo van 380 x 380 x 286 cm van Interflex wordt standaard Compleet Gecoat geleverd in Zwart (RAL 9005) als basis wandkleur + Wit (RAL 9010) als accentkleur voor de 2-delige paardenstaldeur en gevellijsten. De zwarte basis kleur in combinatie met de witte accentkleuren van deze compleet gecoate houten paardenbox voor 1 paard of pony voor een modern karakter. 

Compleet Gecoat (2-laags)

Deze Paardenstal Solo van Interflex wordt standaard geleverd in de compleet gecoate versie in de basis kleur Zwart (RAL 9005) en accentkleur Wit (RAL 9010) . Dit betreft een 2-laagse behandeling van de 50mm dikke wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en paardenstaldeur 2-zijdig. Deze behandeling is voldoende voor een goede bescherming van deze houten paardenstal Solo van Interflex voor circa 2 tot 3 jaar.

Wilt u deze Paardenstal Solo van Interflex in een andere kleurenstelling bestellen? Bekijk dan Paardenstal Solo Onbehandeld, waarbij het via de extra opties (meerprijs) mogelijk is om te kiezen voor exterieur en compleet coaten in maar liefst 8 dekkende kleuren waaronder donkergrijs, lichtgrijs, blauw, groen, zweeds rood en wit.

Paardenstal Solo Interflex Afmetingen

Houten Paardenstal Solo van Interflex, gecoat / geverfd geleverd in zwart + wit heeft een buitenmaat van 380 x 380 en een nokhoogte van ca. 286 cm. Deze handige paardenbox met Asymmetrisch zadeldak (kapschuur) kenmerkt zich door een wandhoogte van 266 cm aan de voorkant en 216 cm aan de achterkant. Door de hoge wanden met een wanddikte van 50 mm is de bewegingsruimte voor het paard optimaal. Hiermee is deze houten box uitermate geschikt als nachtstalling of winterstalling. Zoals de naam Solo al doet vermoeden, is deze houten paardenstal geschikt voor maximaal 1 paard / pony.

Houten Paardenstal Model Solo beschikt over een hoge 2-delige paardenstaldeur met een sparingsmaat van 120 x 208 cm die zowel geheel, als alleen aan de bovenzijde open en dicht kan. Hiermee is deze houten paardenbox Solo van Interflex niet alleen geschikt voor een paard of pony maar bijvoorbeeld ook voor andere dieren waaronder geiten of schapen. Aan de voorkant van het fraaie kaspschuur dak bevindt zich nog een kleine luifel van ca. 80 cm diep. 

Paardenstal Solo Compleet Gecoat Interflex - wanddikte 50 mm

Houten Paardenstal Solo van Interflex, compleet gecoat in zwart + wit,  is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van maar liefst 50 mm. Omdat de paardenbox wordt opgebouwd middels 50mm dikke blokhutprofielen, heeft deze niet alleen een goede isolatiewaarde maar is deze ook volledig afgesloten in de hoeken en heeft uw dier geen last van de wind. Dit luxe model gecoate paardenstal met kapschuur dak is tevens uitgevoerd met een handige 2-delige paardenstaldeur.

Type/model Paardenstal Solo Interflex (compleet gecoat)
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 350 x 350 cm
Totale buitenmaat  380 x 380 cm
Voordak (diepte) 80 cm 
Paardenstaldeur (sparingsmaat)     120 x 208 cm
Achterwandhoogte 214 cm
Voorwandhoogte 266 cm
Nokhoogte 286 cm
Oppervlakte 15,05 m2
Soort dak Asymmetrisch zadeldak (incl. Dakshingles Recht)   

Dak(bedekking)

Paardenstal Solo van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het kapschuur dak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de houten paardenbox Solo nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Fundering

Deze Paardenstal 380 x 380 cm Solo Gecoat is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer. Ook kunt u de wanden van de paardenstal opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Op een betonnen ondervloer kunt u vervolgens eenvoudig ook stalmatten leggen.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw paardenstal bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van de wanden worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van deze compleet gecoate paardenstal Solo van Interflex is ca. 8 - 14 weken. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.

Vergelijkbare modellen

Op zoek naar een vergelijkbare paardenstal in de afmeting van ca. 7 x 4 meter geschikt voor twee paarden of een houten paardenbox met twee stallen en extra open opslaguimte van maar liefst ca. 10 x 4 meter? Bekijk dan ook Interflex paardenstallen type Duo en Trio bij de alternatieve producten hieronder aan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Gecoat in Zwart (RAL 9005) en Wit (RAL 9010) Paardenstal Solo Interflex Compleet Gecoat Zwart + Wit Houten Paardenstal Solo Gecoat Interflex 380 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm   |   Standaard geleverd met Dakshingles Recht   |   Wanddikte 50 mm
€ 15.000,25 Per stuk incl. BTW