Houten Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex 1030 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer: IFTRIOG   |   Standaard geleverd met Dakshingles Recht   |   Uitgevoerd met 2-delige paardenstaldeuren

€ 15.287,75 Per stuk incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex 1030 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

  • Standaard Dompel Geïmpregneerd (Groen)
  • Dubbele Paardenstal + Opslag
  • Met 2 afsluitbare 2-delige paardenboxdeuren
  • Wanddikte 50 mm

Houten Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex 1030 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm

Wanneer u op zoek bent naar een grote en reeds geïmpregneerde houten paardenstal van ca. 10 x 4 meter met een dubbele paardenbox en handige opslagruimte, dan is deze Paardenstal Trio van Interflex wat u zoekt. Houten Paardenstal Trio van Interflex is maar liefst 1030 cm breed en 380 cm diep en wordt standaard dompel groen geïmpregneerd geleverd. Hiermee haalt een grote en duurzame paardenstal in huis voor het stallen van twee paarden of pony's die reeds bestand is tegen weersomstandigheden, vocht, schimmel en insecten. 

Zoals de naam Trio al doet vermoeden, beschikt deze grote met impregneer behandelde paardenstal over 3 aparte ruimtes waaronder twee paardenboxen van ca. 352 x 360 cm voor het stallen van twee paarden of pony's. Naast de twee stallen, die worden gescheiden middels een tussenwand, beschikt deze praktische houten paardenstal over een open opslagruimte van ca. 275 x 360 cm voor het opslaan van bijvoorbeeld hooi, stro of gereedschap.

Houten Paardenstal Model Trio Geïmpregneerd van Interlfex wordt geleverd met 2-delige paardenstaldeuren met een sparingsmaat van 120 x 208 cm voor het afsluiten van de twee paardenboxen. Deze praktische paardenstaldeuren kunnen zowel geheel, als alleen aan de bovenzijde open en dicht. Hiermee is deze houten paardenbox Trio niet alleen geschikt voor paarden maar bijvoorbeeld ook voor andere dieren waaronder geiten of schapen. Aan de voorkant van het fraaie kaspschuur dak bevindt zich nog een kleine luifel van ca. 80 cm diep. 

Omdat de paardenstaldeuren ook open kunnen blijven staan kunnen de twee stallen, maar ook de open ruimte van deze paardenstal, tevens als schuilstal / inloopstal worden gebruikt, zodat uw paard zelf kan kiezen of hij behoefte heeft aan de beschutting van de paardenstal. Zo kan uw paard zelfstandig tussen een afgezette weide en de schuilstal heen en weer lopen.

Deze handige en royale groen geïmpregneerde paardenbox beschikt over een fraai Asymmetrisch zadeldak (kapschuur model) en kenmerkt zich door een nokhoogte van 286 cm, een wandhoogte van 266 cm aan de voorkant en 214 cm aan de achterkant. Door de hoge wanden met een wanddikte van 50 mm is de bewegingsruimte voor het uw paarden in de beide boxen optimaal. Hiermee is deze houten paardenbox met open opslagruimte en twee aparte stallen uitermate geschikt als nachtstalling of winterstalling.

Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex - wanddikte 50 mm

Interflex Paardenstal Trio Geïmpregneerd van 1030 x 380 cm is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van maar liefst 50 mm. Omdat de paardenbox wordt opgebouwd middels behandelde 50mm dikke blokhutprofielen, hebben de twee af te sluiten paardenboxen een goede isolatiewaarde maar ook zijn de hoeken volledig afgesloten en hebben uw dieren geen last van de wind. Dit luxe model paardenstal met kapschuur dak is tevens uitgevoerd met handige 2-delige paardenstaldeuren voor beide boxen.

Type/model Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50 mm
Buitenmaatwand 1000 x 350 cm
Totale buitenmaat (incl. oortjes) 1030 x 380 cm
Voordak (diepte) 80 cm 
Paardenstaldeur (sparingsmaat)    120 x 208 cm
Achterwandhoogte 214 cm
Voorwandhoogte 266 cm
Nokhoogte 286 cm
Oppervlakte 43 m2
Soort dak Asymmetrisch zadeldak (incl. Dakshingles Recht)   

Dompel Geïmpregneerd Groen 

Deze Houten Paardenbox Trio 1030 x 380 cm van Interflex wordt standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Het hout van deze geïmpregneerde Paardenbox Trio van Interflex is door de impregneerbehandeling goed beschermt tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. 

Let op! Het impregneren van de paardenbox beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw paardenbox is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn paardenbox doorgaans met een transparante beits.

Dak(bedekking)

Paardenstal Trio van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het kapschuur model zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de houten paardenbox Trio nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Fundering

Deze Paardenstal Trio is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks.  Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of een gestorte betonvloer. Ook kunt u de wanden van de paardenstal opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Op een betonnen ondervloer kunt u vervolgens eenvoudig ook stalmatten leggen.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw paardenstal bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van de wanden worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 - 6 weken, mits uit voorraad leverbaar. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.

Vergelijkbare Modellen

Op zoek naar een vergelijkbare paardenstal in de afmeting van ca. 4 x 4 meter geschikt voor een paard of een houten paardenbox met twee stallen van ca. 7 x 4 meter? Bekijk dan ook Interflex paardenstallen type Solo en Duo bij de alternatieve producten hieronder aan de pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Standaard Dompel Geïmpregneerd (Groen) Paardenstal Trio Interflex Geïmpregneerd Houten Paardenstal Trio Geïmpregneerd Interflex 1030 x 380 x 286 cm Wanddikte 50 mm   |   Standaard geleverd met Dakshingles Recht   |   Uitgevoerd met 2-delige paardenstaldeuren
€ 15.287,75 Per stuk incl. BTW