Woca Pad Klein Groen 9x15cm

Productnummer: LDS16218

€ 2,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Woca Pad Klein Groen 9x15cm

  • Handig formaat
  • Verwijdert uitgeharde olieresten
  • Goed te gebruiken met grote padhouders van Woca

Woca Pad Klein Groen 9x15cm

Dit product is vrijgesteld van verzendkosten. Verzending is dus gratis!

Woca heeft voor het behandelen van vloeren een aantal handige pads in het leven geroepen. Deze pads zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen eigenschappen en hardheid. Hierdoor heeft ook elke pad een andere functie. U kijkt nu naar de groene pad. De groene pad is leverbaar in 2 formaten. Dit is de kleinste, er is ook een grotere variant te verkrijgen.

De groene pad wordt veelal gebruikt voor het verwijderen van uitgeharde olieresten. Soms Brengt u een onderhoudsolie of een masterolie van Woca aan en ziet u achteraf dat er iets te veel gebruikt is of dat er wat kleine plekken met overtollig, uitgehard olie ontstaan. Deze olie boent u dan gemakkelijk weg met deze groene pad.

U koopt de pad altijd in combinatie met een padhouder. Wij verkopen ook de padhouders van woca met een handvat. Hiermee kunt u de pad gemakkelijk gebruiken. Let er wel op dat u de juiste padhouder en de juiste pads koopt. Dus grote pads bij de grote padhouder en kleine pads bij de kleine padhouder. Hier wordt nog wel eens een fout in gemaakt. De afmeting van deze pad is 9 bij 15 centimeter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Groene pad woca vloeren klein Woca Pad Klein Groen voor het boenen van uw vloer - Op voorraad
€ 2,00 Per stuk incl. BTW