Woca Padhouder met Steelaansluiting voor vloerbehandeling

Productnummer: LDS16215

Voor- en nadelen van Woca Padhouder met Steelaansluiting voor vloerbehandeling

  • Kan aangesloten worden op losse Steel
  • Zo hoeft u niet meer te bukken
  • Makkelijk in gebruik
  • Sluit aan op alle Woca Pads

Woca Padhouder met Steelaansluiting voor vloerbehandeling

Dit product is vrijgesteld van verzendkosten. Verzending is dus gratis!

Zoals u wellicht gezien heeft, hebben wij bij Gadero de grote en de kleine padhouder met handvat. Daarnaast hebben wij ook deze padhouder met een steelaansluiting. Deze padhouder is even groot als de grote variant (12x25 centimeter). de steelhouder bovenop is te bewegen waardoor u flexibel de vloer kunt behandelen met één van de pads van Woca. Vrijwel elke steel is aan te sluiten op deze pad. Vaak heeft u thuis nog wel een losse steel liggen waar deze padhouder aan vast gemaakt kan worden. 

U drukt een pad naar keuze gemakkelijk onder de padhouder. Door een systeem dat te vergelijken is met klittenband blijft deze vervolgens goed zitten en kunt u met veel kracht boenen. Het voordeel van de steelhouder is natuurlijk dat u tijdens het behandelen niet meer op de kniën hoeft te zitten en ook niet of nauwelijks meer hoeft te bukken. De pads die te gebruiken zijn bij dit product vindt u bij de gerelateerde producten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Handigste houder! Beitz padhouder met steelaansluiting Woca Handige padhouder met steelaansluiting voor grote Woca Pads Past op iedere steel Op voorraad
€ 18,95 Per stuk incl. BTW