Palmbladeren dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten - Bundel 10 stuks

Productnummer: LDS00101 In het oogspringende dakbedekking voor een lage prijs

€ 46,95 € 36,95 Bundel 10 stuks incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Palmbladeren dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten - Bundel 10 stuks

  • Natuurlijke uitstraling, Zomerse look and feel
  • Lichtgewicht voor prieel daken, beursstand of parasol
  • Eenvoudig op maat te maken
  • eenvoudig te monteren met touw of tyraps
  • Afschot vereist voor waterdicht geheel
  • Beperkte levensduur, circa 3-5 jaar
  • Per 10 verpakt

Palmbladeren dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten - Bundel 10 stuks

Zoekt u dakbedekking met een tropische uitstraling, een lage prijs en licht van gewicht? Deze kant en klare palmdak stroken geven uw tuinprieel, tijdelijke beursstand, bar, strandtent of terrasoverkapping een unieke look and feel. De afmetingen van deze palmstroken zijn 200x70 cm. Deze prefab palmdak panelen zijn gevlochten op bamboelatten, eventueel kunt u hier doorheen schroeven, wel voorboren. Ook decoratief te gebruiken rond uw bar, kerstmarkt of horeca luifel. 

Verschil Palmdaken en strodaken

Onze prefab riet/strodaken zijn duurzamer dan deze variant van palmblad. De palmbladeren zijn groter van formaat. De prijs van een riet/strodak ligt hoger dan een dak van palmbladeren. Een palmdak is dus relatief goedkoop.

Montage tips

Met een oude schaar kunt u de hoogte van de stroken eenvoudig afknippen. De breedte kunt u met een handzaag ook eenvoudig inkorten, zaag door de bamboelatten heen. Zorg steeds voor elke 10-15 cm een strook en minimaal 30% afschot voor een waterdicht geheel.  Bij het bekleden van daken met deze stroken van palmbladeren adviseren wij om onderaan te starten en zo overlappend per 10-15 cm naar boven te werken. Op deze wijze loopt het regenwater het beste van uw palmdak af. Maak met touw of tyraps elke 20 cm vast aan panlatten of onderbalken. Plaats palm- en strodaken bij voorkeur in de zon zodat uw dak snel kan drogen. 

Los bestellen zonder hout, pak bestelkorting?

Neem contact met ons op als u deze strodaken los wil bestellen zonder lengte-artikelen van hout, u betaalt dan slechts het pallettarief.

Aangegeven prijs is per 10 stuks, goed voor ca 7m2 (inclusief overlap). Voor een relatief dicht bedekt dak adviseren wij om meer bundels te bestellen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Palmbladeren dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten - Bundel 10 stuks Palmbladeren dak 70 x 200 cm Stroken op bamboestok gevlochten - Bundel 10 stuks In het oogspringende dakbedekking voor een lage prijs Op voorraad
€ 46,95 € 36,95 Bundel 10 stuks incl. BTW