Logo Gadero
service

Fesca

Fesca is het huismerk van vloeren specialist Gadero! Onze Fesca vloeren collectie bestaat uit verschillende vloeren in houten eiken, laminaat en PVC vloeren. Met levens echten structuren en prachtige designs is er voor elke woonwens een Fesca vloer te vinden! Doordat wij de vloeren zelf zorgvuldig hebben uitgekozen, bent u verzekerd van een kwaliteit vloer tegen een goede prijs. Samen met onze proefmonster service en gratis levering is het online kopen van een vloer nog nooit zo makkelijk geweest!

Ook voor bijbehorende producten voor vloeren bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u vragen over een Fesca vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor deskundig advies!  

De vloeren in het echt bekijken? Kom dan, bij voorkeur op afspraak, langs bij onze showroom locatie te Breukelen! Hier vindt u een groot deel van ons assortiment aan vloeren. 

PVC vloeren -  Fesca

Wanneer u een Verlijmde of Click PVC vloer zoekt welke u makkelijk zelf kunt leggen, dan hebben wij goed nieuws! De klik vinyl vloeren van Fesca plaatst u in een handomdraai! Niet alleen is de klik verbinding van deze tijd, ook de prachtige designs beschikken over een tijdloze uitstraling. De Fesca PVC vloeren van Gadero zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen zoals een visgraat PVC vloer of een tegel vinyl vloer. Ook zijn de vloeren voorzien van een voelbaar patroon waardoor de vloer aangenaam aanvoelt wanneer u de vloer betreedt. De Fesca PVC vloeren zijn uitstekend voor privé en commercieel gebruik

Laminaat vloeren - Fesca

Met een Laminaat van Fesca haalt u een kwaliteit vloer in huis! In de Fesca laminaat collectie van Gadero vindt u verschillende soorten vloeren zoals Extra Breed laminaat van 24,2 cm.  Door de extra breedte ten opzichte van de traditionele 19 cm brede vloerdelen, ontstaat er een luxe vloer voor jaren woon genot. Ook vindt u in de collectie vloeren met een register embossing, dit betekend dat het zichtbare patroon in de vloeren ook gelijk loopt en voelbaar is aan wat u ziet!  

Parket vloeren - Fesca

Wanneer u opzoek bent naar een houten parket vloer, dan is het kijken bij de houten vloeren collectie van Fesca een aanrader. Er zijn verschillende soorten vloeren in de collectie opgenomen zoals visgraat parket, standaard parket, en extra brede parket vloeren. De houten vloeren van Fesca worden kant en klaar geleverd en zijn vooraf geolied in de fabriek. Bij Gadero zetten we veel van deze vloeren ruim op voorraad. Hierdoor zijn de kostprijzen lager als bij een op maat gemaakte vloer. Kiest u voor een onbehandelde parket vloer van Fesca? Dan kunt u de vloer zelf de gewenste afwerklaag geven!