Logo Gadero
service

GeoStretto Plus - Pavullo

Wilt u uw tuin graag optisch groter maken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Kijk dan eens naar GeoStretto Plus Pavullo tuintegels van top fabrikant MBI. Dit zijn sterke betontegels die dankzij de vlakke stuctuur de ruimte in uw tuin onderstreept. Daarom zijn Pavullo tegels van GeoStretto een uitstekende basis voor uw tuin. Het grote voordeel aan GeoStretto Plus Pavullo is dat ze behandeld zijn met een speciale factor 30 beschermlaag coating. Dit is een drie dubbele beschermlaag die de tegel nog beter verdicht en de kleur nog beter laat uitkomen. Bovendien krijgen de GeoStretto Plus tegels een bijzondere glans. 

GeoStretto Plus Pavullo

Bij steenhandel Gadero kunt u veel verschillende kleuren GeoStretto tegels bestellen. In de onderstaande categorie vindt u alle GeoStretto tegels in de kleur Pavullo. Dit is een heldere kleur die lijkt op GeoStretto Lazise. De Pavullo is echter iets donkerder en heeft een diepere kleur die een zomers gevoel opwekt. Vergeet niet om naast uw GeoStretto Plus Pavullo ook een watergoot te plaatsen om moeder natuur een handje te helpen.

Pavullo stapelblokken 

Wilt u bijpassende stapelblokken in uw tuin? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoStretto terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De drie dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoStretto tegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

GeoStretto Plus Pavullo tegels leggen in uw tuin

Gaat u deze hoogwaardige GeoStretto Plus Pavullo tegels zelf leggen in uw tuin? Lees dan eerst onze uitgebreide tips & tricks met betrekking tot verwerking goed door. Hiermee voorkomt u eventuele problemen tijdens het klussen en kunt u zonder zorgen lange tijd genieten van uw terras van luxe GeoStretto betonnen terrastegels.

GeoProArte en GeoCeramica

GeoStretto Plus is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoStretto tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.