Pergola Cirkel 400 cm Diameter

EUTR

Productnummer: DE2235   |   245 cm hoogte
Met ijzeren nokrozet

Niet voorradig, aanvoer binnen 2-4 weken Vaste bezorgdag per postcode

€ 422,75 per stuk

Tijdelijk uitverkocht

Kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Pergola Cirkel 400 cm Diameter

Deze cirkel pergola zorgt niet alleen voor hoogte en sfeer in uw tuin, maar is ook nog eens de ideale oplossing voor een natuurlijk ogende terrasoverkapping. Voor zowel losstaand als tegen een schuur, tuinverblijf of huis kan deze pergola de ideale eyecatcher van uw tuin worden als een fraaie terras beschutting.

Een begroeiing van klimplanten, rozen, druiven of welke klimop dan ook, zorgt voor een fraaie bekleding van uw ronde pergola en kan tevens dienen als een natuurlijke dakbedekking. Daarnaast is het dak van de pergola ook nog te voorzien van een ander soort materiaal als dakbedekking.

De cirkelpergola heeft een diameter van 400 cm en een nokhoogte van wel 245 cm. De paallengte van deze pergola is 210 cm en zijn 7x7cm. U heeft dus een hoge doorggang tot uw terras. De pergola is gemaakt van Grenen hout. Deze naaldhoutsoort is tot in de kern onder hoge ketel druk geïmpregneerd voor een langere levensduur. Daarnaast is het naaldhout voorzien van het EUTR keurmerk, wat de pergola een milieuvriendelijk en groen alternatief voor uw traditionele terrasoverkapping maakt.

De pergola wordt kan ook dienen als prieel en wordt bij u thuis bezorgd met een ijzeren nokrozet en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Pergola Crikel met nokrozet Pergola Cirkel Met 400 cm Diameter EUTR   |   245 cm hoogte
Met ijzeren nokrozet
Ruim op voorraad
€ 422,75 per stuk incl. btw