Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13003-2000-5000-antraciet   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2020

€ 1069,00 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 35,46 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig
  • Sfeer foto gaat alleen om de kleur doek, niet om de gehele set!

Houten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Op zoek naar een schaduwdoek met frame zodat u in de hete zomer uit de zon kan zitten? Dan is deze Pergola van Nesling met de afmeting van 200B x 500L iets voor u. Het schaduwdoek heeft een mooie antraciet kleur die u mooi aan de rest van uw tuinmeubelen kan matchen. Het lounge gedeelte van uw tuin komt nu lekker in de schaduw te staan, waardoor u tijdens de warme zomerdagen ook in uw tuin kan zitten. Het is een zeer groot frame die bestaat uit 4 hoekpalen met 2 tussenpalen. Het schaduwdoek krijgt u standaard meegeleverd en die hebben wij in 2 kleuren.

Materiaal

Het frame van het schaduwdoek bestaat uit palen van het hoogste kwaliteit glad geschaafd Lariks Douglas hout. De hoekpalen en tussenpalen zijn 85mm x 85mm en zorgen voor een stevige basis constructie van het frame. Het is wel belangrijk om deze palen goed in de grond te bevestigen. Wij adviseren om ze 0,5 meter diep te verankeren zodat het een stevig geheel wordt. Wilt u de pergola op een terras of vlonder plaatsen? Dit kan ook door middel van onze pergola staanders kit elementen.

Maten

Het schaduwdoek komt in het lariks douglas frame te hangen. Het schaduwdoek zelf heeft de afmeting van 200 cm bij 500 cm. De binnenmaat van het frame is 210 bij 500 cm waardoor het doek genoeg ruimte heeft om in te hangen. De buitenmaat van het geheel is 227 cm bij 517 cm. De staalkabels zorgen ervoor dat u het dak gemakkelijk opent en weer dicht doet. 

Kit 

Door middel van de Pergola Kit die bij elke Nesling pergola wordt meegeleverd kan u gemakkelijk de staanders aan de liggers bevestigen. De Kit hoek elementen plaatst u aan de binnenkant van de pergola waardoor ze als het ware onzichtbaar zijn vanaf de buitenkant. Deze hoekelementen zijn van zwart gecoat staal en worden geleverd inclusief bevestigings materiaal.

De mooie kleur van het Lariks Douglas hout in combinatie met de antraciet kleur van het doek zal zorgen voor een luxe en elegante look in uw tuin. Wil u de doek graag in een andere kleur? Wij hebben de zandkleur, antraciet en zwart.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nesling Pergola type BHouten frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet en 85 x 85 mm houten frame - Meest verkocht EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1069,00 per stuk incl. btw