Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ13006-2900-5000-antraciet   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.139,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Pergola Kits
  • Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Wilt u altijd al een inschuifbaar schaduwdoek in uw tuin met een lengte van 500 cm en een breedte van 290 cm? Dan is deze complete set ideaal voor u. De set bevat een Lariks Douglas houten frame waar het schaduwdoek in komt te hangen. Het handige aan deze set is dat hij in- en uitschuifbaar is. Bij behoefte aan zon laat u hem open, bij behoefte aan schaduw doet u hem dicht. Door deze zeer ruime overkapping zet u uw lounge gedeelte gemakkelijk in de schaduw.

materiaal

De set bestaat uit 6 staanders en 4 liggers gemaakt van het hoogste kwaliteit Lariks Douglas hout. Door de liggers op de staanders te plaatsen creëert u een stevig frame om het schaduwdoek in te hangen. De staanders zijn elk 8.5 cm dik en breed met een lengte van 3 meter. Het advies van Gadero is om deze staanders te verankeren in de grond, zo’n 50 cm diep. Wanneer dit niet mogelijk is wegens bouwen op een steiger, vlonder of dakterras hebben wij handige vloer elementen. Door de vloerelementen is het mogelijk dat uw lariks douglas houten frame stevig blijft staan zonder de grond in te moeten

Maat

Dit schaduwdoek met antraciet kleur heeft een afmeting van 290 cm breed en 500 cm lang. Het frame waar het schaduwdoek in komt te hangen heeft een binnenmaat van 300B x 500L cm en heeft een buitenmaat van 317B x 517L cm.

kit

De hoeken laat u gemakkelijk op elkaar aansluiten door middel van de meegeleverde hoekkit. Deze 6 hoekelementen plaatst u aan de binnenkant, hierdoor krijgt u een mooie open look aan de buitenkant zonder dat u de hoekelementen ziet.

Kleur

U bekijkt nu de schaduwdoek set van 290L x 500B cm met frame in de antraciet kleur. Heeft u liever een andere kleur of maat? Dat kan ook bij ons, van Groningen tot Maastricht Gadero brengt u alles aan de deur.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schets Pergola Nesling Houten frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Antraciet en 85 x 85 mm houten frame - Meest verkocht EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Schaduwdoek   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1.139,00 per stuk incl. btw