Houten frame 200 x 400 cm met Schaduwdoek Zand kleur

EUTR

Productnummer: NZ8932-2000-4000-zand   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd 3 weken

€ 898,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten frame 200 x 400 cm met Schaduwdoek Zand kleur

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Nesling Pergola Kits voor de hoekverbindingen
  • Inclusief Nesling Coolfit Harmonicadoek Zand

Houten frame 200 x 400 cm met Schaduwdoek Zand kleur

Zelf eenvoudig een vrijstaande houten frame met schaduwdoek bouwen? Bestel dit complete "pergola" pakket en ga meteen aan de slag. Het complete "stand alone" Pergola pakket bestaat uit een zandkleurige harmonica schaduwdoek van het topmerk Nesling, een op maat gezaagd Douglas houtpakket (geschaafd) en Pergola Kit hoek elementen. Op het Nesling pergola "stand alone" 200 x 400 cm Zand zit tevens 5 jaar garantie.

Het houtpakket

Het houtpakket voor de door u te plaatsen pergola bestaat uit op maat gezaagd (blank) en geschaafd Douglas hout van 8,5 x 8,5 cm, bestaande uit 4 staanders en 4 liggers. De buitenmaat van de pergola is 227 cm breed en 417 cm lang. Het meegeleverde Nesling Coolfit Harmonicadoek in de kleur Zand wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, katrollenset en montagehandleiding. Voor een goede verankering plaatst u de staanders circa 50 cm in de grond, waardoor de pergola een hoogte krijgt van ongeveer 2,5 meter. De staanders en liggers verbind je extra stevig middels de meegeleverde schoren.

Luxe hoekverbindingen

Met de unieke zwart gepoedercoate Nesling Pergola Kit hoek elementen verbindt u binnen een handomdraai de liggers en staanders van de pergola. Middels het unieke en fraaie open stalen verbindingssysteem bouwt u snel een professionele pergola van hout.  

Tips montage: Wilt u de Pergola plaatsen op een houten vlonder terras? Bestel hier ook het Pergola Kit vloer element van Nesling, waarbij u een stevige verbinding maakt tussen de houten ondergrond en de staanders van de pergola. Kies bij houthandel Gadero uit hardhout, lariks of geïmpregneerde vlonderplanken of maak een terras van onze betonnen of keramische terrastegels.

Dit complete pakket beschikt tevens over een fraaie Coolfit Harmonica Schaduwdoek in de kleur Zand, die maar liefst tussen de 90 en 95% van de UV straling tegenhoudt. Het harmonicadoek is geknoopt van vuilafstotend materiaal, en kan met behulp van stalen kabels en trekkoord open en dicht worden geschoven. Door de combinatie van de pergola en het schaduwdoek, creëert uw een trendy beschermde schaduwplek in uw tuin. Om het zonnedoek te beschermen raden wij aan om een Nesling beschermhoes mee te bestellen. Kijk hiervoor onder de bijbehordende producten wanneer u een beschermhoes van 200 cm wilt bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Pergola Stand Alone Zand Kleur Nesling Houten frame 200 x 400 cm met Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 898,95 per stuk incl. btw