Houten Frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

EUTR

Productnummer: NZ8933-2000-5000-zand   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Nesling Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2020

€ 1069,00 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 35,46 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Inclusief op maat gezaagd Douglas hout pakket
  • Inclusief Nesling Coolfit Harmonica Schaduwdoek Zand
  • Inclusief Nesling Pergola Kits
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten Frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame

Altijd al een Pergola van het top merk Nesling willen hebben? Deze pergola’s zijn gemakkelijk op te bouwen en vergen geen zaagwerk. U ziet de 500 serie van Nesling hier. Het schaduwdoek heeft een mooie zandkleur wat een gave en natuurlijke look in uw tuin brengt. De afmeting van het schaduwdoek is 2 meter breed bij 5 meter lang. Dit zijn extra lange pergola’s, waardoor u een groter gedeelte van uw lounge kan voorzien van schaduw. Om de pergola ‘stand alone’ steviger te maken bevat deze set ook een extra tussenpaal aan beide kanten. De pergola set wordt standaard geleverd met schaduwdoek van het merk Neslingen zijn verkrijgbaar in de kleur zand, antraciet en gebroken wit.

Materiaal

Alle balken en palen zijn van A-kwaliteit glad geschaafd Lariks Douglas hout. De maat van de tussenpalen is 85 x 85 mm met een lengte van 3 meter. Voor de stevigheid kan u de palen het beste zo’n 50 cm in de grond verankeren. Hierdoor krijgt uw pergola de mooie hoogte van 2,50 meter. Kan u de grond niet in? Dan heeft Gadero ook een vloer element voor uw pergola.

De buitenmaat van de pergola is natuurlijk groter dan het doek zelf, dus houd u er rekening mee dat u iets meer ruimte kwijt bent dan 5 x 2 meter. De exacte afmeting van de buitenmaat is 227 x 517 cm. De binnenmaat heeft een afmeting van 210 x 500 cm

Door middel van de Pergola Kit die bij elke Nesling pergola wordt meegeleverd kan u gemakkelijk de staanders aan de liggers bevestigen. De Kit hoek elementen plaatst u aan de binnenkant van de pergola, waardoor ze als het ware onzichtbaar zijn vanaf de buitenkant. Deze hoekelementen zijn van zwart gecoat staal en worden geleverd inclusief bevestigings materiaal.

De zandkleur van het doek in combinatie met de pergola zelf zal zorgen voor een trendy look in uw tuin. Het schaduwdoek laat maar 10% van alle UV straling door dus beschermt u goed tegen de zon. Ook is dit doek vuilafstotend en gemakkelijk open en dicht te doen door middel van staalkabels en een trekkoord.

Toch een andere maat pergola of kleur schaduwdoek gedachte? Deze kan u ook gemakkelijk bij ons vinden.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schets Pergola NeslingHouten Frame 200 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek Zand kleur met 85 x 85 mm houten frame EUTR   |   Compleet Pergola Pakket   |   Inclusief Nesling Harmonicadoek Zand   |   Inclusief Houtpakket (Douglas Hout)
€ 1069,00 per stuk incl. btw