Houten aanbouw frame 300 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13026-3000-2000-zandkleur   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 728,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 300 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek Zand Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 300 x 200 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Bent op u opzoek naar een luxe design schaduwdoek met zandkleur die langs de breedte van uw gevel loopt? Dit Nesling schaduwdoek met Lariks Douglas aanbouw frame heeft een breedte van 3 meter en heeft een lengte van 2 meter. Dankzij een katrolsysteem kan het doek open en dicht zo kan u zelf bepalen hoeveel schaduw u wil. Dit pakket is ideaal voor de handige doe het zelver en omdat alles reeds op maat gezaagd is, is u veel werk uit handen genomen. Nesling staat bekend om de professioneel geweefde schaduwdoeken die 90% van alle UV straling blokkeren en vuilafstotend zijn. Met een lauw sopje en groene zeep is het doek eenvoudig schoon te krijgen.

Lariks Douglas

Dit model aanbouwframe dient u tegen de muur of gevel van uw huis te bevestigen. Het pakket bestaat uit 2 korte liggers die aan de muur komen, 1 lange ligger die aan de voorkant komt en 2 staanders die de liggers dragen. De liggers monteert u aan de muur met de bijgeleverde muurverbindingen. Deze zijn speciaal door Nesling ontworpen voor uw gemak en voor de stevigheid van het frame. De staanders zijn 8.5 cm breed, 8.5 cm dik en 3 meter lang. Om het frame stevig op zijn poten te laten staan plaatst u deze staanders zo’n 50 cm in de grond. Het lariks douglas hout moet van te voren wel gebeitst worden. Wij verkopen ook Nesling vloer elementen die het mogelijk maken om de Pergola op een terras of vlonder te plaatsen deze zijn exclusief, maar wel bij ons mee te bestellen. De binnenmaat is 300B x 210L cm en de buitenmaat is 317B x 219L cm.

Nesling verbindingselementen

Het merk Nesling levert 2 stuks muur verbindingselementen mee en ook 2 stuks hoekelementen waarmee u de liggers eenvoudig op de staanders plaatst. Deze Nesling verbindingselementen zijn gemaakt van zwart gepoedercoat staal. Dit is een staalbehandeling dat er voor zorgt dat het staal beter tegen de invloeden van het weer kan en hiermee een langere levensduur heeft. Tevens ziet de zwarte kleur er ook erg trendy uit.

Heeft u liever een pergola die de diepte van uw tuin in gaat in plaats van over de breedte van uw muur? Deze hebben wij ook in ons assortiment. Natuurlijk kan u ook kiezen om de pergola los in de tuin te plaatsen, daarvoor hebben wij de Nesling pergola ‘stand alone’ modellen.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling schaduwdoek met frame wall 2 Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 300 x 200 cm met Harmonicadoek Zand kleur en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Zand Nesling
€ 728,95 Per stuk incl. btw