Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13010-2000-3000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 729,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 200 x 300 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Bouw dit schaduwdoek frame om ook tijdens de hete zomerdagen een lekker koel plekje in de tuin te hebben. Het schaduwdoek van 200B x 300L met antraciet kleur van Nesling houdt maar liefst 90% van alle UV straling tegen. Het toffe aan Nesling schaduwdoeken is de harmonica structuur, hierdoor kan u het schaduwdoek gemakkelijk open doen bij behoefte aan zon en dicht bij behoefte aan schaduw. Deze overkapping is zeer geschikt voor de kleinere tuinen.

Afmetingen

Eerst bouwt u het frame op waarna u het schaduwdoek van 200 cm breed en 300 cm lang in dit frame plaatst. Voor dit frame is gekozen de houtsoort Lariks Douglas dit is een erg populair soort constructie hout. De buiten maat van het frame is 227B x 309L cm en de binnen maat is 210B cm x 300L cm. De 2 staanders in dit pakket zijn elk 8,5 cm breed, 8,5 cm dik en 3 meter lang. U denkt vast: wat een lange palen. De palen zijn zo lang, omdat u voor de stevigheid van uw constructie deze 50 cm in de grond dient te plaatsen. Is dit niet mogelijk en wil u de pergola op een steiger bouwen dan kan dat met de pergola staanders kit. 

Kit 

De liggers moeten natuurlijk ook aan de staanders bevestigd worden. Om deze reden worden er speciale nesling hoek elementen meegeleverd. Deze worden aan de binnenkant bevestigd waardoor ze van buitenaf niet zichtbaar zijn. De liggers worden aan de muur bevestigd door middel van de nesling muur elementen. Dit alles zorgt voor een stevige pergola.

Opties

Natuurlijk hebben wij meerdere opties beschikbaar u kan kiezen voor een andere kleur, maat en model. 
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Schets Pergola Nesling aanbouw model A Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 200 x 300 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek Antraciet Nesling
€ 729,00 per stuk incl. btw