Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13023-2900-5000-antraciet   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling

Aangepaste levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.009,00 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek antraciet Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek antraciet met 85 x 85 mm houten frame

Maak uw tuin compleet met een trendy antraciet kleur schaduwdoek van Nesling zodat u tijdens de hete zomerdagen kan genieten van een heerlijk koele loungeplaats in uw tuin. Het Lariks Douglas aanbouwframe loopt vanaf uw huis in de diepte van uw tuin. Het doek heeft een afmeting van 5 meter lang, en 2,9 meter breed. Het gemak van Nesling is dat u het hele pakket op maat gezaagd krijgt dit scheelt u een hoop tijd en werk. Nesling staat bekend om zijn zeer kwalitatieve schaduwdoeken die u eenvoudig open en dicht kan schuiven en die maar liefst 90% van alle UV straling tegenhoudt. Ook voor uw kinderen is dit ideaal aangezien ze onder het schaduwdoek niet zullen verbranden door de zon. Dit aanbouw frame heeft bij plaatsing boven een raam ook nog een groot voordeel, zo blijft het in uw huis ook koeler als de zon er op staat.

Lariks douglas pakket

Zoals eerder benoemd is al het Lariks Douglas hout voor u op maat gezaagd. Dit pakket bevat 4 stevige staanders elk van 8.5 cm dik en breed met een lengte van 3 meter. De standaard maat van een overkapping of veranda ligt op 2.5 meter hoog. De palen zijn 3 meter, omdat u 50 cm in de grond moet plaatsen zodat uw pergola stevig staat. Is dit niet mogelijk? Gebruik dan de Nesling vloer elementen die uw staanders stevig zullen verankeren. Bovenop deze staanders komen de liggers die u bevestigd met de nesling hoek elementen en u bevestigd de liggers aan het huis met de bij geleverde muurbeugels. Dit zorgt voor een stevig frame waarin u het schaduwdoek kan plaatsen. 

Nesling elementen

Wist u dat? Alle Nesling elementen van zwart gepoedercoat staal zijn. Dit is een behandeling die de levensduur van het staal uitbreidt en ervoor zorgt dat het minder snel roest. Ook ziet de zwarte kleur er mooi uit. 

Maten

Het schaduwdoek met de kleur antraciet heeft een afmeting van van 5 meter lengte bij 2.9 meter breedte. Dit is een mooi groot oppervlak voor de middelgrote tuinen. De buitenmaat van het frame heeft een afmeting van 317B x 509L en een binnenmaat van 300B x 500L.

Toch een andere maat of kleur schaduwdoek in gedachten? Wij voeren het gehele assortiment van Nesling! Of kijk naar ons constructiehout om zelf een Pergola te ontwerpen.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling aanbouw frame extra lang Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 200 x 500 cm met Harmonicadoek antraciet en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek antraciet Nesling
€ 1.009,00 per stuk incl. btw