Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Hoogglans 2,5 liter

Productnummer: Antraciet beits voor hout en steen hoogglans

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Hoogglans 2,5 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Ook te gebruiken op steen!

Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Hoogglans 2,5 liter

Deze antraciete beits is perfect voor het behandelen van tuinhout en stenen ondergronden. Perkoleum is duurzaam, elastisch en heeft een zeer hoog rendement door de kleine hoeveelheid oplosmiddelen in vergelijking met andere merken. Deze beits is antraciet maar u kunt perkoleum ook in allerlei andere kleuren krijgen op onze website. In dit geval is de glansgraad hoogglans. U kunt ook antraciete perkoleum bestellen in een lagere glansgraad: zijdeglans. 

Perkoleum is de perfecte bescherming voor uw tuinhout en steen in de tuin. Dankzij de vochtregulerende werking van de beits, gaat uw hout jaren langer mee en blijft het ook nog eens veel langer mooi. Houtrot en schimmels worden buitenspel gezet. Het betreft een éénpot-systeem. Dit betekent dat u geen grondverf nodig heeft en 1 of 2 lagen perkoleum volstaat voor een prachtige en sterke afwerking. Het rendement van deze tuinbeits is hoger dan de meeste andere beitsen. Ongeveer 15 vierkante meter per liter. De relatief hogere prijs van deze beits verdient zichzelf daardoor snel terug. 

De beits is duurzamer dan veel andere beitsen door de flexibiliteit en sterke impregnatie. Het uitzettend en krimpen van hout zorgt er niet voor dat Perkoleum gaat barsten of scheuren. Al met al is Perkoleum de perfecte keuze voor schuren, tuinhuizen, pergola's, overkappingen, schuttingen en veel meer! Bestel bij ons en u heeft het snel in huis!

Perkoleum van Koopmans gebruiken instructies

Begin met het uitzoeken van een geschikte dag. Het dient namelijk droog te zijn en niet te koud. Daarnaast is het ook niet verstandig om bij te hoge temperaturen te beitsen. Het beste is ongeveer tussen de 12 en 22 graden. Het dient minstens 24 uur droog te zijn en de luchtvochtigheid mag ook niet te hoog zijn om een slechte droging te voorkomen. Voor gebruik uitgebreid roeren. Ook tijdens het aanbrengen tussen door regelmatig even doorroeren voor een goede spreiding van de pigmenten en een egaal resultaat. Breng vervolgens aan met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Laat 24 uur drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt. Per liter bewerkt u ongeveer 15 vierkante meter, afhankelijk van de zuiging van het hout. Dit kan soms erg verschillen per houtsoort of per plank. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
37,5 m2 perkoleum hoogglans Koopmans Perkoleum antraciet dekkende tuinbeits Hoogglanzende antraciet beits Antraciet beits voor hout en steen hoogglans Op voorraad
€ 75,95 Per stuk incl. BTW