Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Zijdeglans 0,75 liter

Productnummer:

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Zijdeglans 0,75 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Ook te gebruiken op steen!

Koopmans Perkoleum Antraciet dekkend Zijdeglans 0,75 liter

Wanneer u een Perkoleum kiest van Koopmans als tuinbeits, kunt u kiezen uit allerlei verschillende kleuren. Antraciet is één van de populairste kleuren. Het geeft uw hout een prachtige en rustieke uitstraling. Deze beits van Koopmans is dekkend en in zijdeglans. Dit betekent dat het iets minder glanzend is dan de hoogglanzende variant. De beits doet echter meer dan decoreren. Het is ook nog eens cruciaal voor het onderhoud van uw tuinhout. 

Hout heeft namelijk de neiging om vocht op te nemen. Vervolgens kan dit vocht zorgen voor schimmel en nog erger: houtrot. Gelukkig bestaat er tuinbeits. Perkoleum is een ontzettend sterke en duurzame variant van tuinbeits. Het zorgt er voor dat er geen vocht meer in het hout trekt en voor problemen zorgt. Omdat Perkoleum erg flexibel is en in het hout trekt, gaat het lang mee voordat het aan onderhoud toe is in de vorm van een nieuwe laag. Ook blijft de kleur erg lang behouden. Het rendement is ook hoger dan bij de meeste beitsen met ongeveer 15 vierkante meter per liter! 

Perkoleum is te gebruiken op vrijwel alle houtsoorten maar ook op steenachtige ondergronden waar het beschermt tegen kalk, algen en schimmel. Met perkoleum gaat uw tuinhout jaren langer mee en bespaart u op lange termijn veel geld en moeite! De beits wordt vooral gebruikt op tuinhuizen, overkappingen, schuren, blokhutten, schuttingen en meer! 

Perkoleum van Koopmans gebruiken instructies

Begin met het uitzoeken van een geschikte dag. Het dient namelijk droog te zijn en niet te koud. Daarnaast is het ook niet verstandig om bij te hoge temperaturen te beitsen. Het beste is ongeveer tussen de 12 en 22 graden. Het dient minstens 24 uur droog te zijn en de luchtvochtigheid mag ook niet te hoog zijn om een slechte droging te voorkomen. Voor gebruik uitgebreid roeren. Ook tijdens het aanbrengen tussen door regelmatig even doorroeren voor een goede spreiding van de pigmenten en een egaal resultaat. Breng vervolgens aan met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Laat 24 uur drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt. Per liter bewerkt u ongeveer 15 vierkante meter, afhankelijk van de zuiging van het hout. Dit kan soms erg verschillen per houtsoort of per plank. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 12 m2 perkoleum zijdeglans beitz Koopmans Perkoleum antraciet dekkende tuinbeits zijdeglanzende antraciet beits 0,75 Liter Op voorraad
€ 30,95 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!