Koopmans Perkoleum Transparant Donker Eiken Zijdeglans 0,75 liter

Productnummer:

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Transparant Donker Eiken Zijdeglans 0,75 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Transparant, behoudt structuur!

Koopmans Perkoleum Transparant Donker Eiken Zijdeglans 0,75 liter

Wilt u uw hoet behandelen met beits? Verstandig! U geeft uw hout namelijk de mooiste kleuren en onmisbare bescherming door te beitsen. Één van de beste beitsen op de markt is Perkoleum van het bekende merk Koopmans. Perkoleum biedt namelijk een hele goede bescherming en is erg duurzaam. Daarnaast is het verkrijgbaar in mooie kleuren. Een populaire kleur is donker eiken. Deze kleur is transparant. Hierdoor blijft de structuur van het hout mooi zichtbaar en behoudt u de karakteristieke uitstraling van het hout. Vervolgens kunt u kiezen uit zijdeglans en hoogglans. Dit is de zijdeglanzende variant. Deze glanst dus iets minder dan de andere. Beiden zijn verkrijgbaar in onze webshop. 

Het is altijd verstandig om uw tuinhout te behandelen met een goede beits. Perkoleum is zo'n goede beits. De beits biedt namelijk bescherming door middel van vochtregulatie. Vocht is namelijk de veroorzaker van veel problemen bij hout. Het zorgt voor houtrot en schimmel en maakt het hout kapot van binnenuit. Dankzij Perkoleum wordt dit probleem tegen gegaan. Dit kan de levensduur van het hout met vele jaren verlengen. Gebruikt u geen enkel middel voor het behandelen van hout, dan gaat het snel achteruit en kunt u al snel over gaan op vervanging. 

verkrijgbaar in blikken van 2,5 liter en 0,75 liter. Met een liter kunt u ongeveer 10 vierkante meter behandelen. Dit is wel erg afhankelijk van de houtsoort die u gebruikt. 

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
perkoleum hoogglans Koopmans Perkoleum Transparant Donker Eiken tuinbeits Zijdeglans 0,75 liter Op voorraad
€ 30,95 Per stuk incl. BTW