Koopmans Perkoleum Transparant Teak Hoogglans 0,75 liter

Productnummer: Tuinbeits Teak transparant Hoogglans Perkoleum 0,75 liter

€ 30,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Transparant Teak Hoogglans 0,75 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Transparant, behoudt structuur!

Koopmans Perkoleum Transparant Teak Hoogglans 0,75 liter

Bescherm nu uw hout tegen veroudering en geef het gelijk de mooiste hoogglanzende, transparante kleur teak. Omdat het een transparante beits betreft, wordt de structuur van het hout behouden en verliest het hout niet die prachtige natuurlijke uitstraling. Hoogglans betekend dat het een glanzend resultaat oplevert, of in ieder geval een resultaat met meer glans dan bij zijdeglans. Teak is een zeer populaire kleur onder de verschillende artikelen van Koopmans. Dit komt vooral omdat Teak ook een zeer populaire houtsoort is. De houtsoort is echter wel vrij prijzig en daarom kiezen ook veel mensen er voor om goedkoper hout de kleur te geven van teak. 

Hout in de tuin loopt nou eenmaal het risico om kapot te gaan ten gevolge van schimmel of bijvoorbeeld houtrot. Het is daarom heel belangrijk om het materiaal de bescherming te geven die het nodig heeft. Dit kan met Perkoleum van Koopmans zeer goed. Naast decoratie zorgt het namelijk voor bescherming. Vooral belangrijk is de bescherming tegen vocht. Vocht kan namelijk zorgen voor problemen als houtrot en schimmel. Perkoleum zorgt voor vochtregulatie en bescherming tegen bijvoorbeeld algen en beschadigingen. Daardoor kan het hout soms vele jaren langer mee gaan! Op lange termijn scheelt dit veel moeite en geld!

In dit blik zit 2,5 liter tuinbeits. Hiermee kunt u ongeveer 25 vierkante meter hout behandelen. Echter is het wel belangrijk om te weten dat dit een indicatie is, het rendement is namelijk erg afhankelijk van verschillende factoren. Vooral de zuiging van het hout kan enorm verschillen. Bestel daarom altijd ruim bij het inkopen van tuinbeits! Ook verkrijgbaar in een blik van 0,75 liter!

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Perkoleum hoogglans 0,75 liter Koopmans Perkoleum Transparant Teak tuinbeits Hoogglans 0,75 Liter Tuinbeits Teak transparant Hoogglans Perkoleum 0,75 liter Op voorraad
€ 30,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!