Koopmans Perkoleum Transparant Teak Zijdeglans 0,75 liter

Productnummer:

€ 30,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Transparant Teak Zijdeglans 0,75 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Transparant, behoudt structuur!

Koopmans Perkoleum Transparant Teak Zijdeglans 0,75 liter

Wilt u uw hout beschermen en tegelijkertijd een prachtige teak-kleur geven? Dat kan met Perkoleum in de kleur teak! Dit is een Transparante beits. Een transparante beits voorkomt dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Hierdoor behoudt u een prachtige natuurlijke uitstraling van het hout! Teak is natuurlijk een populaire kleur omdat teak hout zelf ook erg populair is. Het is echter wel een vrij prijzige houtsoort. Daardoor kiezen ook veel mensen om bijvoorbeeld lariks douglas hout te schilderen met teak beits zodat het er uit gaat zien als Teak. Super slim!

Wanneer u in de tuin hout gebruikt, krijgt u vaak te maken met problemen als schimmel en houtrot. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Gelukkig kan dat met Perkoleum van Koopmans, net als met andere beitsen. Perkoleum zorgt namelijk voor bescherming tegen vocht en water. Hierdoor trekt nattigheid niet meer in het hout om vervolgens voor de boven genoemde problemen te zorgen van binnen uit. De levensduur van het hout kan soms met vele jaren verlengen na het gebruik van een goede tuinbeits. Blijf het dan wel onderhouden! Dan blijft het ook mooi en sterk. 

U kunt Perkoleum in twee varianten kopen: Hoogglans en zijdeglans. U kijkt op dit moment naar Teak in zijdeglans. Dit betekent dat het minder glanzend is dan hoogglans. Welke voor u beter is, is puur een kwestie van persoonlijke smaak. 

Ook verkrijgbaar in een blik van 2,5 liter! Met 1 liter kunt u gemiddeld zo'n 10 vierkante meter behandelen. Dit verschilt echter enorm per ondergrond en zelfs per plank. Bestel daarom altijd wat extra. 

Gebruiken

Kies een goede dag uit, het beste is om minstens een temperatuur van 10 graden aan te houden. Ook dient het de komende 24 uur droog te blijven. Voor het aanbrengen is roeren van groot belang. Doe dit ook regelmatig tussen het behandelen door nog eens. Dat is enorm belangrijk, als de pigmenten namelijk niet goed gemengd zijn, zal de beits er niet mooi uit komen te zien! Dit wil je natuurlijk voorkomen. Het aanbrengen doet u met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Zo voorkom je een druiperig resultaat. U kunt er voor kiezen om een tweede laag aan te brengen. Dat kan na 24 uur drogen. Met 1 liter behandelt u ongeveer 10 vierkante meter. Dit is echter wel sterk afhankelijk van de houtsoort. De ene plank neemt nou eenmaal meer op dan de andere. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
zijdglans Koopmans Perkoleum Transparant Teak tuinbeits Zijdeglans 0,75 liter Op voorraad
€ 30,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!