Koopmans Perkoleum Wit dekkend hoogglans 2,5 liter

Productnummer: Dekkende beits Wit hoogglans Perkoleum

€ 75,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Koopmans Perkoleum Wit dekkend hoogglans 2,5 liter

  • Hoog rendement
  • Sterke bescherming
  • Éénpot-systeem
  • Ook te gebruiken op steen!

Koopmans Perkoleum Wit dekkend hoogglans 2,5 liter

Bescherm en decoreer uw hout gemakkelijk en goed met Perkoleum van Koopsmans. Door behandeling verduurzaamt u het hout, soms wel met vele jaren! Perkoleum is namelijk erg sterk in bescherming. Dit komt doordat het heel goed is in vochtregulatie. Na behandeling trekt er minder vocht in het hout waardoor schimmel en houtrot buitenspel worden gezet. De beits is te verkrijgen in verschillende kleuren. In dit geval is de kleur wit in hoogglans. Hoogglans betekent dat het resultaat mooi strak en glimmend is. Wilt u een minder glanzend resultaat? Dan kunt u kiezen voor zijdeglans. Ook zijdeglans is te verkrijgen in onze webshop. 

Perkoleum is sterk impregnerend. Dit betekent dat het diep in het hout trekt. Hierdoor is de hechting goed en bladert het niet af. Het is namelijk erg flexibel en kan daardoor het uitzetten en krimpen van hout overleven. Zoals gezegd beschermt deze tuinbeits uw hout tegen schimmel en houtrot. Hierdoor kan de levensduur van het hout met vele jaren verlengt worden. 

Ook heeft perkoleum een relatief hoog rendement. Met een liter kunt u gemiddeld 15 vierkante meter hout behandelen. Dit verschilt echter wel enorm per houtsoort en per individuele plank of paal. Bestel daarom altijd een beetje ruim. Perkoleum is verkrijgbaar in blikken van 0,75 liter en 2,5 liter. 

Perkoleum van Koopmans gebruiken instructies

Begin met het uitzoeken van een geschikte dag. Het dient namelijk droog te zijn en niet te koud. Daarnaast is het ook niet verstandig om bij te hoge temperaturen te beitsen. Het beste is ongeveer tussen de 12 en 22 graden. Het dient minstens 24 uur droog te zijn en de luchtvochtigheid mag ook niet te hoog zijn om een slechte droging te voorkomen. Voor gebruik uitgebreid roeren. Ook tijdens het aanbrengen tussen door regelmatig even doorroeren voor een goede spreiding van de pigmenten en een egaal resultaat. Breng vervolgens aan met een kwast of roller. Doe dit niet onnodig dik. Laat 24 uur drogen voordat u een eventuele tweede laag aanbrengt. Per liter bewerkt u ongeveer 15 vierkante meter, afhankelijk van de zuiging van het hout. Dit kan soms erg verschillen per houtsoort of per plank. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 37,5 m2 perkoleum hoogglans Koopmans Perkoleum Wit dekkende tuinbeits hoogglanzende witte beits 2,5 Liter Dekkende beits Wit hoogglans Perkoleum Op voorraad
€ 75,95 Per stuk incl. BTW