Reforac D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml

Productnummer: FL95011 Voor verlijmen van mes-en-groef verbindingen bij houten vloeren

Voor- en nadelen van Reforac D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml

  • IJzersterke verbinding bij hout producten
  • Getest op onze houten vloeren
  • Aanbevolen door ervaren parketteurs

Reforac D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml

Reforac Parket houtlijm D3 voor het vast verlijmen van de mes-en-groef verbinding bij houten vloeren. Bij het zwevend leggen van een visgraat multiplank vloer vereist! Met deze waterbestendige houten vloerlijm bent u zeker van een goede bevestiging. De D3 houtlijm is transparant / kleurloos! 

De verbinding kan worden verlijmd door de lijm aan te brengen aan in de groef zijde van de verbinding. Ook uw laminaatvloer kan met de Reforac D3 houtlijm worden verlijmd. Reforac staat garant voor een ijzersterke verbinding die minimaal 25 jaar zijn sterkte behoudt.

Met de Reforac D3 verbinding lijm voor houten parket vloeren kunt u ongeveer 15 m2 aan visgraat langs de lange en korte zijde verlijmen. Gaat u de vloer lijm gebruiken voor standaard lamelparket? U bent in dit geval minder lijm nodig per m2 afhankelijk van de wijze waarop u verlijmd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Reforac D3 Parket hout lijm voor verbinding verlijmen bij houten vloeren Reforac D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml Voor verlijmen van mes-en-groef verbindingen bij houten vloeren Op voorraad
€ 8,95 Per stuk incl. BTW