Logo Gadero
service

Floer D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml

Productnummer
FL95011
Voor verlijmen van mes-en-groef verbindingen bij houten vloeren
floer_accessoires_schoonmaakmiddelen_d3_lijm_vloeren
Per stuk

8,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • IJzersterke verbinding bij hout producten

  • Getest op onze houten vloeren

  • Aanbevolen door ervaren parketteurs

Specificaties

Kleur
Geen kleur

Floer D3 Parket Verbindings Lijm - Waterbestendige Houtlijm 500 ml

Waterbestendig Houtlijm

Floer Parket houtlijm D3 voor het vast verlijmen van de mes-en-groef verbinding bij houten vloeren. Bij het zwevend leggen van een visgraat multiplank vloer vereist! Met deze waterbestendige houten vloerlijm bent u zeker van een goede bevestiging. De D3 houtlijm is transparant / kleurloos!

De verbinding kan worden verlijmd door de lijm aan te brengen aan in de groef zijde van de verbinding. Ook uw laminaatvloer kan met de Floer D3 houtlijm worden verlijmd. Floer staat garant voor een ijzersterke verbinding die jaren lang zijn sterkte behoudt.

Verbruik houtlijm per m2

Met de Floer D3 verbinding lijm voor houten parket vloeren kunt u ongeveer 15 m2 aan visgraat langs de lange en korte zijde verlijmen. Gaat u de vloer lijm gebruiken voor standaard lamelparket? U bent in dit geval minder lijm nodig per m2 afhankelijk van de wijze waarop u verlijmd.

Professionele houtlijm

De houtlijm van de Nederlandse vloeren merk Floer is speciaal ontwikkeld en getest voor professioneel gebruik. Dankzij de hoge kwaliteit is de waterbestendige lijm niet te missen tussen de gereedschap van vloerenleggers en de fanatieke amateur. De lijm wordt gratis geleverd i.c.m. een vloer. Voor lostaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid.