Logo Gadero
service

Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm

Productnummer
FL4003
Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren
floer_accessories_plakplinten_bijpassend_gefolied
extra_breed_laminaat_landhuis_laminaat_leggen_14_1
floer_accessories_plakplinten_bijpassend_gefolied_3
extra_breed_laminaat_landhuis_laminaat_leggen_5_1
floer_accessories_plakplinten_bijpassend_gefolied_2
extra_breed_laminaat_landhuis_laminaat_leggen_4
plakplinten_standaard
Per stuk

4,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
0,5 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
2,5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met zelfklevende plakstrip

  • Meer dan 200 verschillende designs

  • Beschikbaar bij alle laminaatvloeren

  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Specificaties

Houtsoort
Plinten
Kleur
Kleurmix
Dikte
2,5 cm
Diepte
0,5 cm
Breedte
240 cm
Hoogte
2,5 cm
Behandeling
Zelfklevend

Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm

Floer plakplinten - 200 verschillende designs

De >Floer plakplinten in de afmeting 240 x 2,5 x 0,5 cm zijn te verkrijgen in meer dan 200 verschillende dessins bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer. Besteld u een vloer? Dan hoeft u alleen het aantal plinten te berekenen en mee te bestellen. Wij zorgen dat u de juiste Quick-Step, Meister, Floer, Elephant of mFLOR kleur ontvangt! Lees verder voor rekenhulp. De plakplinten van het merk Floer zijn overigens zeer eenvoudig te verwerken dankzij de handige plakstrip!

Deklijst met plakstrip

Deze zelfplakkende plinten zijn de meest gebruikte vorm van laminaat afwerking. De kwaliteits lijsten van het merk Floer zijn vooraf voorzien van een plakkende strip. Hiermee plakt u de plinten eenvoudig op uw vloer. Zorg bij het bevestigen voor een stof- en vuilvrij vloeroppervlak! De plak plinten kunnen ook worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een witte hoge plint. De plakplint in bijpassend decor accentueert de overgang van de vloer kleur naar de hoge witte plint. U kunt uiteraard ook enkel een zelfklevende plakplint gebruiken. Heeft u de voorkeur voor een hoge muurplint? Deze muur plinten zijn ook bijpassend gefolied en beschikbaar aan elke laminaat en PVC vloer.

Meters berekenen

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

Bestellen

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!