Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm

Productnummer: FL4003 Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren

€ 4,95 Per 2,4 meter incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm

  • Met zelfklevende plakstrip
  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Beschikbaar bij alle laminaatvloeren

Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm

Floer plakplinten - 200 verschillende designs

De Floer plakplinten in de afmeting 240 x 2,5 x 0,5 cm zijn te verkrijgen in meer dan 200 verschillende dessins bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer. Besteld u een vloer? Dan hoeft u alleen het aantal plinten te berekenen en mee te bestellen. Wij zorgen dat u de juiste Quick-Step, Meister, Floer, Elephant of mFLOR kleur ontvangt! Lees verder voor rekenhulp. De plakplinten van het merk Floer zijn overigens zeer eenvoudig te verwerken dankzij de handige plakstrip!

Deklijst met plakstrip

Deze zelfplakkende plinten zijn de meest gebruikte vorm van laminaat afwerking. De kwaliteits lijsten van het merk Floer zijn vooraf voorzien van een plakkende strip. Hiermee plakt u de plinten eenvoudig op uw vloer. Zorg bij het bevestigen voor een stof- en vuilvrij vloeroppervlak! De plak plinten kunnen ook worden gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een witte hoge plint. De plakplint in bijpassend decor accentueert de overgang van de vloer kleur naar de hoge witte plint. U kunt uiteraard ook enkel een zelfklevende plakplint gebruiken. Heeft u de voorkeur voor een hoge muurplint? Deze muur plinten zijn ook bijpassend gefolied en beschikbaar aan elke laminaat en PVC vloer.

Meters berekenen

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

Bestellen

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Ik ben op zoek naar plakplinten kleur kersen. Hoe bestel en krijg ik de juiste kleur kersen?

We leveren deze plakplinten mee in de kleur van de bestelde vloer. Heeft u al een vloer besteld of een bestaande vloer liggen, en zoekt u plinten met een bijpassende kleur? In dit geval zou ik u willen vragen om het productnummer van deze vloer te vermelden bij het bestellen. Vervolgens kunnen we hier een bijpassende plakplint bij zoeken!

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Plakplinten bijpassend gefolied laminaat parket pvc Plakplinten Standaard 240 x 2.5 x 0.5 cm Alle Quick Step - Meister - Floer - Elephant - mFLOR kleuren Op voorraad
€ 4,95 Per 2,4 meter incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!