Boombak Vierkant Ipé Hardhout 120 x 120 cm Kant en Klaar

Productnummer: LDS8728 Gemaakt van luxe hardhout   |   Zeer groot formaat   |  

€ 499,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Boombak Vierkant Ipé Hardhout 120 x 120 cm Kant en Klaar

  • Gemaakt van zeer duurzaam Ipé hardhout
  • Kant en klaar geleverd
  • Zeer groot, ook geschikt voor bomen
  • Inclusief bodem en plantenbak plastic
  • Na vullen te zwaar om te verplaatsen zonder pompkar of heftruck

Boombak Vierkant Ipé Hardhout 120 x 120 cm Kant en Klaar

Deze vierkante 120 x 120 cm boombakken zijn populair in de horeca, bij bedrijven en winkels. Door het grote formaat kan er een kleine boom in staan. Ideaal om een schaduwplek op het terras te creëren of voor een imposante entree te zorgen. Door het gebruik van ipé hardhout heeft deze boombak een luxe uitstraling. Daarnaast heeft deze hardhoutsoort een lange levensduur, zodat u lang plezier heeft van deze plantenbak. Deze boombak krijgt u kant-en-klaar geleverd, het is dus geen bouwpakket. 

Vierkante boombak hardhout

Deze vierkante boombak is 120 cm breed en 120 cm diep. Door het grote formaat is er veel mogelijk met deze plantenbak. Zo is deze hardhouten boombak geschikt voor een boom met siergras, maar ook voor veel bloemen of planten. Deze plantenbak wordt gemaakt van 19 x 90 mm Ipé planken. Het Ipé hout geeft de boombak een warme uitstraling. Bovendien is deze hoogwaardige hardhoutsoort bijna niet gevoelig voor vocht en vuil, zeker niet als u de planken regelmatig even met olie behandelt. Zo heeft u nog jaren plezier van deze boombak.

Kant-en-klare plantenbak

Deze kant-en-klare boombak heeft een degelijke rand, zodat u niet direct in de bak kijkt. Dit oogt een stuk netter. Bij het monteren maken we gebruik van RVS schroeven. Deze zijn zeer stevig en gaan niet snel roesten. Bovendien zijn de schroeven verzinkt in de planken, zodat ze niet opvallen. Daarnaast is de boombak uitgerust met bodem en plantenbak plastic. De kleine pootjes aan de onderkant van de bak zorgen ervoor dat de boombak niet in direct contact met de grond komt. Dit komt de levensduur ten goede en zorgt ervoor dat u de bak nog kunt verplaatsen met een pompkar of heftruck. 

Let op! Als de boombak eenmaal gevuld is met grond kunt u deze alleen nog verplaatsen met heftruck of pompkar vanwege het gewicht.

Niet de maat die u zoekt? Het is ook mogelijk om hardhouten plantenbakken op maat te laten maken. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plantenbak hardhout ipe 120 x 120 cm Boombak Vierkant Ipé Hardhout 120 x 120 cm Kant en Klaar Gemaakt van luxe hardhout   |   Zeer groot formaat   |  
€ 499,95 Per stuk incl. btw