Boombak Vierkant Ipé Hardhout 150 x 150 cm Kant en Klaar

Productnummer: LDS8729 Gemaakt van luxe hardhout   |   Zeer groot formaat   |  

Aangepaste levertijd Ca. 10 werkdagen

€ 649,92 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 13,81 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Boombak Vierkant Ipé Hardhout 150 x 150 cm Kant en Klaar

  • Zeer luxe uitstraling door ipé hardhout
  • Geen bouwpakket, kant en klaar geleverd
  • Ook geschikt voor bomen
  • Inclusief bodem en plantenbak plastic
  • Na vullen te zwaar om te verplaatsen zonder pompkar of heftruck

Boombak Vierkant Ipé Hardhout 150 x 150 cm Kant en Klaar

Extra groen op uw terras zonder de tegels open te hoeven breken? Dat gaat eenvoudig met deze vierkante 150 x 150 cm kant-en-klare boombak. Deze grote plantenbak van hardhout is door zijn formaat veelzijdig te gebruiken. Plant er bijvoorbeeld een boom in voor extra schaduw op uw terras of zet hem vol met plantjes op de entree van uw winkel of bedrijf op te fleuren. Deze boombak is al compleet gemonteerd en direct klaar voor gebruik. Heel populair bij bedrijven, winkels en in de horeca.

Grote hardhouten plantenbak

Deze grote hardhouten plantenbak is 150 cm breed en 150 cm diep. Hij wordt gemaakt van 19 x 90 mm Ipé planken. Ipé is een zeer hoogwaardige hardhoutsoort met een luxe uitstraling. Zo ziet de grote boombak van deze hardhoutsoort er ook zeer chic uit. Ipé heeft verder nog als voordeel dat het een zeer lange levensduur heeft, waardoor u jaren plezier heeft van deze plantenbak. Bovendien neemt de houtsoort weinig vuil en vocht op. Zo blijft een plantenbak van Ipé hardhout lang mooi. Om het hout een handje te helpen raden wij u wel aan om het met enige regelmaat met hardhoutolie te behandelen.

Kant en klare boombak

De boombak krijgt u volledig gemonteerd geleverd, inclusief bodem en plantenbak plastic. Zo hoeft u na levering niets meer in elkaar te zetten. De plantenbak is uitgerust met een degelijke rand, zodat u niet direct in de bak kijkt. Dit ziet er netter uit. De boombak is gemonteerd met RVS schroeven. Deze schroeven zijn duurzaam en roesten niet snel. Bovendien zijn de schroeven verzinkt geplaatst, zodat ze mooi wegvallen in de planken. Geen uitstekende schroefkoppen dus. Door de pootjes aan de onderkant komt de plantenbak niet in contact met de grond. Dit is niet alleen goed voor de levensduur, het zorgt er ook voor dat u de plantenbak kunt verplaatsen met een pompkar of heftruck.

Let op! Een gevulde boombak is zo zwaar dat u hem alleen nog kunt verplaatsen met een heftruck of pompkar.

Ook voor plantenbakken op maat kunt u bij Gadero terecht. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Boombak Vierkant Ipé Hardhout 150 x 150 cm Kant en Klaar Boombak Vierkant Ipé Hardhout 150 x 150 cm Kant en Klaar Gemaakt van luxe hardhout   |   Zeer groot formaat   |  
€ 649,92 Per stuk incl. BTW