Plantenbak Ipé Hardhout Kubus 60 x 60 x 60 cm Kant en Klaar

Productnummer: LDS8727 Fraaie kubusvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |  

€ 129,95 € 99,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plantenbak Ipé Hardhout Kubus 60 x 60 x 60 cm Kant en Klaar

  • Mooie vierkante plantenbak
  • Gelijk klaar voor gebruik
  • Gemaakt van schitterend ipé hardhout
  • Made in Holland
  • Zwaar om te verplaatsen (maar waait niet om)

Plantenbak Ipé Hardhout Kubus 60 x 60 x 60 cm Kant en Klaar

Heeft u een mooie hardhouten vlonder die u graag wat meer kleur wilt geven met bloembakken? Dan kiest u natuurlijk voor een plantenbak van dezelfde houtsoort, zoals deze 60 x 60 x 60 cm vierkante bloembak van ipé hardhout. Deze kubus plantenbakken staan mooi op uw vlonder, maar ook op een houten terras of in de voortuin. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig ipé hardhout, waardoor ze een luxe uitstraling krijgen. Deze plantenbakken hebben als voordeel dat ze kant-en-klaar geleverd worden, zodat u er gelijk mooie bloemen in kunt zetten. 

Vierkante hardhouten plantenbak

Deze vierkante plantenbakken zijn 60 cm breed, 60 cm diep en 60 cm hoog. Ook is de bloembak uitgerust met een rand, waardoor u niet rechtstreeks in de bak kijkt. Deze rand steekt ongeveer 2.5 cm uit, dit dient u nog op te tellen bij de afmeting van de plantenbak. De kleine pootjes aan de bodem van de plantenbak zorgen ervoor dat deze niet direct op de grond staat. Hierdoor is het hout beter beschermd tegen vuil en vocht en blijft het langer mooi. Deze plantenbak bestaat uit smalle ipé planken, die degelijk zijn vastgeschroefd met RVS schroeven. Wij raden u aan de plantenbak op de juiste plaats te zetten voordat u hem vult met potgrond. Daarna is de bloembak te zwaar om nog te verplaatsen. Voordeel is wel dat hij dan ook niet omwaait.

Bloembak op maat

Als de bloembak die u zoekt er niet tussen staat heeft u ook nog de mogelijkheid om deze op maat te laten maken bij Gadero. Bij een plantenbak op maat betaalt u een vast bedrag per cm. Wij maken dan een bloembak die aansluit bij uw wensen. Dit is een apart artikel, wat u kunt vinden bij de alternatieven op dit product. 

Wilt u deze kubus vormige plantenbak los bestellen? Dan berekent de webshop automatisch het lagere bezorgtarief.

Voor plantenbakken van naaldhout kunt u ook bij Gadero terecht. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kubus plantenbak 60 x 60 x 60 cmPlantenbak Ipé Hardhout Kubus 60 x 60 x 60 cm Kant en Klaar Fraaie kubusvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |   Ruim op voorraad
€ 129,95 € 99,95 per stuk incl. btw