Plantenbak Ipé Hardhout Pilaar 90 x 90 x 70 cm Kant en Klaar AANBIEDING

Productnummer: LDS8726 Fraaie pilaarvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |   1

€ 149,94 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Plantenbak Ipé Hardhout Pilaar 90 x 90 x 70 cm Kant en Klaar AANBIEDING

Zoekt u een extra grote plantenbak van 90 bij 90 cm groot en 70 cm hoog? Met deze chique pilaarvormige plantenbak fleurt u uw voordeur of de ingang van uw winkel op. Deze 90 x 90 x 70 cm plantenbak is gemaakt van luxe ipé hardhouten planken. Deze houtsoort is zeer hoogwaardig en heeft een lange levensduur. Bovendien is ipé goed bestand tegen vocht, waardoor het geen probleem is om deze plantenbak direct op uw terras te plaatsen. Opspattend water zal deze hardhoutsoort weinig aantasten. Deze klant-en-klare plantenbak krijgt u inclusief bodem en plantenbakplastic geleverd, zodat u niets meer hoeft te doen. Deze staande plantenbak heeft een fraaie randafwerking aan de bovenzijde.

Pilaar plantenbak hardhout, kant en klaar geleverd!

Deze plantenbak van hoogwaardig hardhout is 90 cm breed, 90 cm diep en 70 cm hoog. Houd rekening met de rand, die ongeveer 2.5 cm uitsteekt. Dit dient u nog bij de maten op te tellen voor de werkelijke afmetingen van de plantenbak. Deze plantenbak heeft kleine pootjes, om de onderkant te beschermen tegen water en vuil. De smalle ipe planken zijn degelijk gemonteerd met RVS schroeven, zodat u lang plezier heeft van deze plantenbak. Zet de plantenbak eerst op de gewenste plek neer voordat u deze gaat vullen met potgrond, want hierna is deze buitenbak zo zwaar dat u hem bijna niet meer kunt verplaatsen. Het voordeel van deze XL formaat plantenbak is dat ook planten met een grote kluit in de bak passen. Ook waait deze plantenbak niet zomaar om (tenzij u hele lange beplanting heeft en windkracht 10). Deze plantenbakken staan mooi met bijvoorbeeld een olijfboompje, taxusplant of buxus.

Maatwerk plantenbak

Heeft u een specifieke maat voor u plantenbak in gedachten en kunt u die niet op onze website vinden? Dan is maatwerk ook mogelijk. U betaalt dan een vast bedrag per cm. Wij maken dan een plantenbak die precies bij uw wensen past. Kijk hiervoor bij de alternatieve producten.

Deze prijs iets te gek? Gadero heeft ook plantenbakken van naaldhout in het assortiment. 
 

Profiteer van bezorgkorting bij los bestellen van deze plantenbak

Bij het los bestellen van alleen deze hardhouten plantenbakken berekent de webshop automatisch korting op de bezorging. U krijgt deze pilaarbakken dan voor ons pallettarief.


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, U schrijft dat dit product zwaar is. Kunt u aangeven hoeveel kilo de bak weegt? Mvg, Justian Knobbout

Deze plantenbak heeft een gewicht tussen de 50 - 70 kilo. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Supergave plantenbak voor ons olijfboompje!
waait niet om
zwaar

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plantenbak hardhout ipe Plantenbak Ipé Hardhout Pilaar 90 x 90 x 70 cm Kant en Klaar AANBIEDING Fraaie pilaarvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |   Op voorraad
€ 149,94 Per stuk incl. BTW