Plantenbak Hardhout Pilaar 40 x 40 x 90 cm Kant en Klaar

Productnummer: LDS8732 Fraaie pilaarvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |  

€ 89,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plantenbak Hardhout Pilaar 40 x 40 x 90 cm Kant en Klaar

  • Extra groot en extra stevige, hardhouten plantenbak
  • Klant-en-klaar, dus gelijk klaar voor gebruik
  • Met luxe uitstraling van Itauba hardhout
  • Made in Holland
  • Zwaar om te verplaatsen (maar waait niet om)

Plantenbak Hardhout Pilaar 40 x 40 x 90 cm Kant en Klaar

Zoekt u een ruime hardhouten plantenbak voor een jonge boom waar nog veel groei in zit? Deze klassieke pilaarvormige plantenbak biedt veel ruimte voor de boom om zich diep te wortelen. De plantenbak heeft een afmeting van 40 cm lang x 40 cm breed x 90 cm hoog. Itauba lijkt erg veel op Ipe, zie de foto's. Met een plantenbak brengt u direct een stuk sfeer in de tuin aan, door het verschil in hoogtes ontstaat er reliëf in uw tuin. Door de pilaarvorm neemt de plantenbak weinig ruimte in en kan u deze speels in de tuin plaatsen. De hoogte van de bak zorgt ervoor dat de planten genoeg ruimte hebben om in te wortelen. Ook zitten de planten nu mooi op ooghoogte en kan u erg genieten van de planten en bloemen in deze plantenbak.

Pilaar plantenbak hardhout

Hardhout is zeer geschikt voor een plantenbak, omdat het goed tegen vocht en andere invloeden uit de natuur kan. Hierdoor heeft de plantenbak een langere levensduur dan andere houtsoorten. De kleur van het Itauba hout is ook erg mooi, wel moet u het hout regelmatig oliën om de kleur te behouden. De randen steken uit zodat u niet direct in het aarde van de plantenbak kijkt dit zorgt voor een mooier aanzicht. De lengte en breedte van dit gedeelte wat uit steekt zit niet bij de bovenstaande lengte in dus de plantenbak is in werkelijkheid iets groter. De Itauba hardhouten plantenbak zit in elkaar met RVS schroeven van hoog kwaliteit. Zo blijft de plantenbak zijn gehele levensduur stevig in elkaar zitten. 

Maatwerk plantenbak

Kies eerst uit waar u de plantenbak wilt hebben staan in uw tuin en vul hem dan pas met aarde. Zo voorkomt u dat u de plantenbak moet verplaatsen wanneer hij erg veel gewicht heeft. Had u een specifieke maat voor de plantenbak in gedachten? U kan bij ons eenvoudig een plantenbak op maat bestellen helemaal naar uw wens!

Bezorgkorting bij los bestellen

Bij het los bestellen van alleen deze hardhouten plantenbakken berekent de webshop automatisch korting op de bezorging.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Extra groot en sterk Plantenbak Itauba Pilaar Hardhout 50 x 50 x 90 cm Plantenbak Hardhout Pilaar 40 x 40 x 90 cm Kant en Klaar Fraaie pilaarvorm   |   Van duurzaam hardhout   |   Gemaakt in Nederland   |   Ruim op voorraad
€ 89,95 per stuk incl. btw