KOOPJESHOEK Hoge Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 80 cm Aanbieding

Productnummer: KH0609013 Inclusief bodem en hoekpoten   |   Kant en klaar geleverd

€ 47,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van KOOPJESHOEK Hoge Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 80 cm Aanbieding

  • Warme kleur van lariks douglas hout
  • Ook voor binnen gebruik
  • Met plantenbak plastic

KOOPJESHOEK Hoge Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 80 cm Aanbieding

Zoekt u een trendy bak voor in uw woning of voor op uw terras? Deze plantenbak van lariks douglas hout is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Deze bloembak met warme houtkleur vergrijst buiten heel mooi, wanneer deze buiten staat. Behandel de bloembak met maxrelease kleurloze beits om de warme kleur juist te bewaren.

Van deze plantenbak hebben wij 2 stuks voorradig, wens u meerdere bloembakken? Neem dan contact op met onze tuinadviseurs, zij vertellen u graag de mogelijkheden.

Deze plantenbak is voorzien van zwart waterdicht plastic. Dat maakt deze bak zeer geschikt voor binnen gebruik. Bovendien zorgt het waterdichte plastic er voor dat de wortels niet door uwbak groeien. Ook zorgt het plastic er voor dat de aarde op de juiste plek blijft en het water moeilijker weg trekt. Dat betekent dat de potgrond langer vochtig blijft en uw planten of bloemen veel langer mee gaan in deze plantenbak.

Da afmetingen van deze Lariks Douglas planten bak zijn 40 x 46 x 80 cm. Deze plantenbak, gemaakt van nieuwe, milieuvriendelijke, onbehandelde lariks douglas planken, wordt kant en klaar geleverd. Deze vierkante houten bak heeft een bodem en poten op de hoeken. Bij buitengebruik adviseren we nopjes onder de poten te plaatsen. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plantenbak 80 cm hoogKOOPJESHOEK Plantenbak Lariks Douglas hout 40 x 46 x 80 cm Op=Op aanbieding Inclusief bodem en hoekpoten   |   Kant en klaar geleverd Ruim op voorraad
€ 47,95 per stuk incl. btw