Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm

Productnummer: LDS105 Inclusief bodem en hoekpoten   |   Kant en klaar geleverd   |  

Vanaf € 67,95 per stuk
of betaal in termijnen Meer info
Delen via WhatsApp
Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm
46 cm 40 cm € 67,95per stuk
Ruim op voorraad

Voor- en nadelen van Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm

  • Warme kleur van lariks douglas hout
  • Ook voor binnen gebruik
  • Met plantenbak plastic (los geleverd)

Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm

Zoekt u een trendy bak voor in uw woning of voor op uw terras? Deze plantenbak van lariks douglas hout is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Deze bloembak met warme houtkleur vergrijst buiten heel mooi, wanneer deze buiten staat. Behandel de bloembak met maxrelease kleurloze beits om de warme kleur juist te bewaren.

Bij deze plantenbak wordt zwart waterdicht plastic meegeleverd. Dat maakt deze bak zeer geschikt voor binnen gebruik. Bovendien zorgt het waterdichte plastic er voor dat de wortels niet door uw bak groeien. Ook zorgt het plastic er voor dat de aarde op de juiste plek blijft en het water moeilijker weg trekt. Dat betekent dat de potgrond langer vochtig blijft en uw planten of bloemen veel langer mee gaan in deze plantenbak.

Da afmetingen van deze Lariks Douglas planten bak zijn 40 x 46 x 40 cm. Deze plantenbak, gemaakt van nieuwe, milieuvriendelijke, onbehandelde lariks douglas planken, wordt kant en klaar geleverd. Deze vierkante houten bak heeft een bodem en poten op de hoeken. Bij buitengebruik adviseren we nopjes onder de poten te plaatsen.

Bij los bestellen van alleen deze plantenbakken betaalt u slechts het klein pallettarief, de webshop berekent dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met zwart plastic plantenbak lariks houtPlantenbak Lariks Douglas hout 40 x 46 x 40 cm Inclusief bodem en hoekpoten   |   Kant en klaar geleverd   |  
Vanaf € 67,95 per stuk incl. btw