Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm

Productnummer: LDS105 Inclusief bodem en hoekpoten   |   Kant en klaar geleverd   |  

Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm Breedte Diepte Prijs/- Aantal stuks Voorraad / Bundels
40 cm
€ 72,95 Per stuk
 Op voorraad
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Plantenbak Lariks Douglas 40 x 46 x 40 cm

  Zoekt u een trendy bak voor in uw woning of voor op uw terras? Deze plantenbak van lariks douglas hout is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Deze bloembak met warme houtkleur vergrijst buiten heel mooi, wanneer deze buiten staat. Behandel de bloembak met maxrelease kleurloze beits om de warme kleur juist te bewaren.

  Deze plantenbak is voorzien van zwart waterdicht plastic. Dat maakt deze bak zeer geschikt voor binnen gebruik. Bovendien zorgt het waterdichte plastic er voor dat de wortels niet door uwbak groeien. Ook zorgt het plastic er voor dat de aarde op de juiste plek blijft en het water moeilijker weg trekt. Dat betekent dat de potgrond langer vochtig blijft en uw planten of bloemen veel langer mee gaan in deze plantenbak.

  Da afmetingen van deze Lariks Douglas planten bak zijn 40 x 46 x 40 cm. Deze plantenbak, gemaakt van nieuwe, milieuvriendelijke, onbehandelde lariks douglas planken, wordt kant en klaar geleverd. Deze vierkante houten bak heeft een bodem en poten op de hoeken. Bij buitengebruik adviseren we nopjes onder de poten te plaatsen. 

  Deze bloembak wordt standaard 40 cm breed en 46 cm hoog geleverd. Maatwerk in grotere afmetingen is ook mogelijk, neem contact met ons op. 

  Toon alle specificaties
  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht