Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 37 x 50 x 100 cm

Productnummer: LDS4042 Glad geschaafd Lariks hout   |   Kant en klaar geleverd

Op maat gemaakt Ca. 10 werkdagen

€ 103,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 37 x 50 x 100 cm

  • Glad geschaafd Lariks hout
  • Kant en klaar geleverd, geen bouwpakket
  • Inclusief anti worteldoek (los meegeleverd)

Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 37 x 50 x 100 cm

Op zoek naar houten plantenbak voor uw tuin of dakterras met een warm karakter? Deze rechthoekige plantenbak is gemaakt van glad geschaafde lariks planken met een breedte van +/- 20 cm en een dikte van 2.5 cm. De fraaie rood/gele tinten van lariks geeft de plantenbank een warm karakter. Deze fraaie houten plantenbak van lariks heeft een breedte van 100 cm, een hoogte van 37 cm en een diepte van 50 cm. Deze grote plantenbak dient ook uitstekend als afscheiding langs een pad of terras. 

Deze warme lariks houten plantenbak voor bloemen en planten wordt door onze meubelmakers met de hand gemaakt en wordt kant en klaar geleverd. Deze kant en klare plantenbakken worden geleverd met antiworteldoek wat los meegeleverd wordt. Deze plantenbak is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen).

De inhoud van deze houten plantenbak bedraagd ca. 130 Liter. Bestel hier desgewenst ook meteen Universele Potgrond mee. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten wanneer potgrond wilt meebestellen.

De plantenbank is standaard voorzien van 2 gonderliggers van 4,5 x 5 cm zodat de bank niet direct in contact staat met de grond, dus voor een langere levensduur. 

Bestel nu deze Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 37 x 50 x 100 cm exclusief online bij Gadero. 

Bij los bestellen betaald u slechts het klein pallettarief, de webshop berekend dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Wat voor bodem zit er in deze plantenbak en hoe is deze gemonteerd? Zit er waterafvoer in?

De bodem is ook gemaakt van hetzelfde lariks hout als de zijkant (2.5 cm dikte). De plantenbak is compleet gemonteerd, er zit geen waterafvoer bij.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief antiworteldoek (los meegeleverd) Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 37 x 50 x 100 cm Glad geschaafd Lariks hout   |   Kant en klaar geleverd
€ 103,45 Per stuk incl. BTW