Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

Productnummer: LDS4042 Glad geschaafd Lariks hout   |   Kant en klaar geleverd

Op maat gemaakt Ca. 10 werkdagen

€ 108,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

  • Glad geschaafd Lariks hout
  • Kant en klaar geleverd, geen bouwpakket
  • Inclusief antiworteldoek

Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

Op zoek naar houten plantenbak voor uw tuin of dakterras met een warm karakter? Deze rechthoekige plantenbak is gemaakt van glad geschaafde lariks planken met een breedte van +/- 20 cm en een dikte van 2.5 cm. De fraaie rood/gele tinten van lariks geeft de plantenbank een warm karakter. Deze fraaie houten plantenbak van lariks heeft een breedte van 120 cm, een hoogte van 42 cm en een diepte van 40 cm. Deze grote plantenbak dient ook uitstekend als afscheiding langs een pad of terras. 

Deze warme lariks houten plantenbak voor bloemen en planten wordt door onze meubelmakers met de hand gemaakt en wordt kant en klaar geleverd. De plantenbakken zijn voorzien zwart anti worteldoek aan de binnenkant. Deze plantenbak is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen).

De inhoud van deze houten plantenbak bedraagd ca. 150 Liter. Bestel hier desgewenst ook meteen Universele Potgrond mee. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten wanneer potgrond wilt meebestellen.

De plantenbank is standaard voorzien van 2 geïmpregneerde onderliggers van 4,5 x 5 cm zodat de bank niet direct in contact staat met de grond voor een langere levensduur. Daarnaast is deze plantenbak gemonteerd in schuin bestek, wat zorgt voor een fraai en strak uiterlijk.

Bestel nu deze Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm exclusief online bij Gadero. 

Bij los bestellen betaalt u slechts een klein pallettarief, de webshop berekent dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief antiworteldoek Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek Plantenbak Geschaafd Lariks Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm Glad geschaafd Lariks hout   |   Kant en klaar geleverd
€ 108,00 Per stuk incl. BTW