Plantenbak Onbehandeld Vuren Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

Productnummer: LDS4044 Fraai geschuurd onbehandeld vuren hout   |   Kant en klaar geleverd   |   Geen zichtbare schroeven

€ 94,45 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Plantenbak Onbehandeld Vuren Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

  • Geschuurd en glad geschaafd Vuren Hout
  • Kant en klaar geleverd
  • Inclusief worteldoek
  • Zeer geschikt om te verven

Plantenbak Onbehandeld Vuren Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm

Op zoek naar houten plantenbak voor uw tuin of dakterras? Deze rechthoekige plantenbak is gemaakt van planken van onbehandeld vuren hout met een breedte van +/- 19 cm en een dikte van 2.8 cm. De plantenbank is geschuurd voor een mooi strak uiterlijk. Deze fraaie houten plantenbak van blank onbehandeld vuren hout heeft een breedte van 120 cm, een hoogte van 42 cm en een diepte van 40 cm. Deze grote plantenbak staat fraai op uw terras of balkon. Ook zeer geschikt om zelf te schilderen in elke kleur van de regenboog.

Moderne houten plantenbak

Deze moderne houten plantenbak voor bloemen en planten wordt door onze meubelmakers met de hand gemaakt en wordt kant en klaar geleverd. Deze plantenbak is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen). Omdat de plantenbank gemaakt is van onbehandeld blank vuren hout is deze eenvoudig ook te verven in een kleur naar wens.

Houten bloembak

De inhoud van deze houten plantenbak bedraagd ca. 150 Liter. Bestel hier desgewenst ook meteen Universele Potgrond mee. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten wanneer u potgrond wilt meebestellen. De plantenbank is standaard voorzien van 2 onderliggers van 4,5 x 5 cm zodat de bank niet direct in contact staat met de grond voor een langere levensduur. Daarnaast is deze plantenbank zonder zichtbare schroeven gemonteerd in schuin bestek, wat zorgt voor een fraai en strak uiterlijk.

Bestel nu deze plantenbak van onbehandeld vuren hout rechthoek 40 x 120 x 42 cm exclusief online bij Gadero.

Bij los bestellen betaalt u slechts het klein pallettarief, de webshop berekent dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plantenbak Onbehandeld Vuren Hout Rechthoek Plantenbak Onbehandeld Vuren Hout Rechthoek 40 x 120 x 42 cm Fraai geschuurd onbehandeld vuren hout   |   Kant en klaar geleverd   |   Geen zichtbare schroeven
€ 94,45 per stuk incl. btw