Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm

Productnummer: LDS42425 Trendy Steigerhouten Plantenbak   |   Kant en klaar geleverd

Voor- en nadelen van Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm

  • Trendy oud grijs steigerhout
  • Geheel Kant en klaar geleverd, geen bouwpakket
  • Inclusief anti worteldoek

Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm

Op zoek naar een trendy plantenbak voor uw tuin of dakterras? Deze vierkanten plantenbak is gemaakt van steigerhouten planken met een breedte van 20 cm en een dikte van maar liefst 3 cm. Deze stoere en robuuste plantenbak van steigerhout heeft een breedte van 52 cm, een diepte van 52 cm en een hoogte van 45 cm. Deze houten plantenbak vierkant dient ook uitstekend als afscheiding langs een pad of terras. 

Handgemaakte steigerhouten plantenbak

Deze trendy steigerhouten plantenbak voor bloemen en planten wordt door onze meubelmakers met de hand gemaakt en wordt kant en klaar geleverd. De plantenbakken worden standaard geschuurd en zijn voorzien zwart antiworteldoek. Deze plantenbak is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen).

Houten bloemenbak

De inhoud van deze houten bloemenbak bedraagt ca. 80 Liter. Bestel hier desgewenst ook Universele Potgrond mee. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten wanneer u potgrond wilt bijbestellen. De plantenbank van steigerplanken is standaard voorzien van 4 geïmpregneerde poten met een hoogte van 5 cm zodat de bank niet direct in contact staat met de grond. 

Bestel nu deze Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm exclusief online bij Gadero. 

Bij los bestellen betaalt u slechts het klein pallettarief, de webshop berekent dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, Kunnen deze plantenbakken ook op maat geleverd worden? Het zou dan gaan om twee bakken met afmetingen 143.5 x 20 x 20 Groet, Karst

We hebben enkel de maatvoeringen die op onze website vermeld staan. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief antiworteldoek Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm Plantenbak Steigerhout Vierkant 52 x 52 x 45 cm Trendy Steigerhouten Plantenbak   |   Kant en klaar geleverd
€ 72,25 Per stuk incl. BTW