Filters:

  • V-groef
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Click PVC vloer MEEST VERKOCHT

Gaat u voor de realistische uitstraling van een eiken parketvloer in combinatie met het leggemak van een laminaatvloer en alle toekomstbestendige eigenschappen van PVC? Dan is een click PVC vloer waarschijnlijk de beste keuze voor u! Deze populaire vloeren staan ook wel bekend als DOE HET ZELF vloeren omdat de vloerdelen voorzien zijn van een zeer gebruiksvriendelijke klikverbinding. Hierdoor zijn de PVC klik stroken makkelijk te verwerken en ligt uw droom vinyl vloer er binnen een mum van tijd in. 

In onze showroom te Breukelen bent u van harte welkom om een grote greep uit ons A-merken PVC assortiment te komen bekijken. Maak hier bij voorkeur een afspraak voor. Bij Gadero vindt u topmerken vinyl van Quick StepFloer en Meister! De PVC vloeren kunt u ook eenvoudig online kopen. 

Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

 

Click PVC vloer

Alle voordelen van PVC met het leggemak van een laminaatvloer, daar staan de click PVC vloeren om bekend. Deze klikverbinding is mogelijk omdat de vinyl vloerdelen zijn voorzien van een steenmineralen onderplaat, ook wel Rigid Core genoemd. Net als bij een laminaatvloer dient een click PVC vloer gelegd te worden op een ondervloer. Neem hiervoor bijvoorbeeld de Klik PVC Ondervloer van Floer. Heeft u vloerverwarming? Ga dan voor de Redfloor Ondervloer. De ondervloer heeft een zeer lage warmteweerstand van maar liefst 0,014 m2 k/w! De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, zoals tegel, visgraat en rechte stroken. Daarnaast zijn de klik PVC vloeren ook voorzien van een keiharde slijtlaag waardoor de vloerdelen zeer krasbestendig zijn. Naast deze slijtlaag zijn de vloerdelen ook nog eens 100% waterbestendig.  

Visgraat Click PVC

Een visgraat click PVC vloer verwerkt u eenvoudig zelf, de vloerdelen zijn realistisch geproduceerd en zeer krasbestendig, een uniek legpatroon in een modern jasje! Omdat een visgraat click PVC vloer op nagenoeg dezelfde wijze wordt geplaatst als een visgraat laminaat hebben we als ondersteuning een uitgebreide video voor u gemaakt. Mochten er na het zien van deze instructie video nog onduidelijkheden zijn neem dan gerust een kijkje op onze klustip visgraat laminaat leggen pagina. Nog steeds enkele vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode