Zoekt u een goedkope betontegel voor uw terras, looppad of oprit? Bij Gadero vindt u ontelbaar veel passende oplossingen in allerlei kleuren, diktes, maten en van allerlei A-merken. Omdat het assortiment goedkope terrastegels dusdanig groot is, vindt u hier een overzicht van de meest verkochte goedkope betontegels. Zo kiest u hier uit onbehandelde betontegels die we voor lage prijzen kunnen aanbieden, betontegels met een deklaag, of geïmpregneerde betontegels. Vooral onze 60x60 cm tegels van de merken Excluton, Tuinvisie en MBI zijn erg populair. Houdt er rekening mee dat tegels dunner dan 6cm NIET geschikt zijn voor een oprit. 

Alle betontegels uit deze categorie worden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België geleverd. U kunt bij een deel van het assortiment zelfs kiezen voor 48 uurs levering. Voor het gehele assortiment gaat u naar de categorie goedkope betontegels.

 

Gadero is al jarenlang uw specialist in goedkope betontegels en levert veelal vanuit eigen voorraden binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België. Sierbestrating handel Gadero is officieel dealer van de A-merken Excluton, Tuinvisie, MBI en nog veel meer. Bestel ook direct u accessoires zoals bijvoorbeeld opsluitbanden, watergoten en zand mee en ga direct aan de slag met het maken van uw droomtuin.

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

LET OP; Wanneer u voor tegels wilt kiezen die langer mee moeten gaan raden wij betontegels met een coating aan. Wilt u een tegel die een levenlang mee gaat, krasvast is, slijtvast is en kleurvast is, kies dan voor keramische terrastegels.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode