Logo Gadero
service

Populaire laminaatvloeren

Gaat u voor de uitstraling van een natuurgetrouwe vloer maar wilt u de vloer zelf leggen? Dan kunt u wellicht goed uit de voeten met een laminaat vloer. De natuurlijke stenen of eiken design vloeren zijn voorzien van handige klik verbindingen waarmee u de laminaat vloer gemakkelijk zelf kunt verwerken! Bij Gadero leveren we verschillende A-merken als Floer, Meister, Quick Step, Fesca, BeautifloorHoud rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Dankzij de verschillende mogelijkheden qua materiaal, design en afmetingen is er voor een ieder wat wils. Op deze pagina vindt u de meest aangevraagde en verkochte laminaat vloeren! 

Kiest u voor een realistische houten vloer welke u eenvoudig zelf kunt leggen? Kies dan voor een laminaat vloer. Wilt u een extra onderhoudsvriendelijke visgraat welke u zelf kunt verwerken tot uw droomvloer? Dan zijn de visgraat laminaat vloeren voor u de beste keuze. Toch liever een robuuste vloer? Wellicht is het Extra Breed Laminaat dan iets voor u!

Vergeet de bijhorende laminaat accessoires niet, zoals een ondervloer. Een ondervloer vangt het gewicht van de laminaat vloer op en het beschermt het kliksysteem in de vloer. Heeft u een vloerverwarming? Dan is de Floer Ondervloer Geruisloos Laminaat uitermate geschikt. De vloerverwarming ondervloer heeft een zeer lage warmteweerstand van 0,04 m2K/W. Hierdoor haalt u de maximale prestatie uit de vloerverwarming.

In onze showroom te Breukelen bent u van harte welkom om een grote greep uit ons laminaat assortiment te komen bekijken! Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak met onze adviseurs. 

Visgraat Laminaat

Een visgraat laminaat vloer legt u eenvoudig zelf, de vloerdelen zijn zeer realistisch geproduceerd en zeer krasbestendig, een uniek legpatroon in een modern jasje! Om het leggen van de visgraat laminaat vloeren te ondersteunen bekijkt u onze video over het leggen van visgraat laminaat

Extra Breed Laminaat 

Gadero TV: Floer - Landhuis laminaat onbehandelde EikDe Landhuis Formaat planken geven een luxe landelijke uitstraling aan uw woonruimte of kantoorpand. Wij bieden u veel keuze in designs van deze brede laminaat vloeren, zoals bijvoorbeeld de Landhuis Laminaat Extra Breed vloeren collectie van Floer. De voelbare houtstructuren in de toplaag van het laminaat maken deze planken nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. 

Gaat u dit extra brede laminaat zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Op zoek naar meer informatie over een van de extra brede houtvervangende vloeren? Kijk dan ook eens naar bijvoorbeeld de extra brede en waterdichte laminaat vloeren van Quick Step Majestic Laminaat

Tegel of Eiken Laminaat 

Kiest u niet voor visgraat of extra breed maar wenst u een natuurlijke en luxe uitstraling dan weten de Eiken Hout Laminaat vloeren of bijvoorbeeld het Tegel laminaat u te overtuigen!  Deze unieke designs weten een echte eiken vloer of plavuizen vloer bijzonder fraai na te bootsen. Dit geeft uw woning namelijk direct een luxe uitstraling en een gezellige sfeer. 

Duurzame laminaat vloeren

Een van de reden waarom de laminaat vloeren op deze zo populair zijn, is de duurzaamheid. De laminaat vloeren zijn bijvoorbeeld van A-kwaliteit en vallen onder de gebruikersklasse 32. Dit houdt in dat de vloeren geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Ook krijgt u 20 jaar fabrieksgarantie, zoals bij Beautifloor. In het kort: het zijn prachtige laminaat vloeren waar u levenslang van kunt genieten.

Bent u nog niet overtuigd of kiest u toch liever voor Verlijmde PVC, Click PVC of Lamel Parket vloeren? Kijk dan gerust verder en neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met een van onze medewerkers. Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? Lees dan de blog Berekenen benodigde vierkante meters vloer.

Meest gestelde vragen over populaire laminaat vloer

Inspiratie