Logo Gadero
service

Populaire plak PVC vloeren

Zoekt u een onderhoudsarme vloer met een ijzersterk karakter, dan is een verlijmde PVC vloer waarschijnlijk de ideale vloer voor u! Op deze pagina vindt u dan ook de meest aangevraagde en verkochte plak PVC vloeren! Wij bieden plak PVC vloeren aan in Tegel, Visgraat, Extra Groot Visgraat en rechte stroken uitvoering. Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

De zeer dunne plankopbouw zorgt ervoor dat dat deze vloeren uiterst geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming.  Daarnaast zijn alle plak PVC vloeren voorzien van een sterke slijtlaag en zijn ze 100% waterbestendig.

Wij bieden uitsluitend A-merken aan zoals Quick StepFloer en Meister! In onze showroom te Breukelen bent u van harte welkom om een grote greep uit ons PVC assortiment te komen bekijken! Maak hiervoor bij voorkeur een online afspraak met één van onze adviseurs. 

Verlijmde PVC vloer

Bent u opzoek naar een verlijmde PVC vloer in een (XL)visgraat, tegel of rechte strook patroon, dat is geen enkel probleem! Wij hebben het namelijk allemaal in ons assortiment! Al onze PVC vloeren hebben een zeer realistische uitstraling en zijn voorzien van een super sterke slijtlaag. Denk er bij een verlijmde PVC vloer wel om dat de ondergrond voor het verlijmen van de vloerdelen glad en egaal dient te zijn. Mocht dit niet het geval zijn dan moet de ondergrond eerst egaal worden opgeleverd. Wij raden aan het egaliseren en verlijmen van een plak PVC vloer over te laten aan een specialist. Een ondervloer is bij verlijmd PVC vloer niet nodig aangezien de kunststof en vinyl vloeren op de egale bodemvloer worden verlijmd. Wilt u uw pvc vloer toch plaatsen op een ondervloer? Dan kunt u eventueel de zelfklevende ondervloer voor PVC bestellen te vinden in onze Ondervloeren categorie. Een legservice voor al onze vloeren besteld u makkelijk mee via onze webshop. 

Egaliseren van de ondergrond

Voordat een verlijmde PVC vloer geplaats kan worden dient de bodemvloer eerst te worden geprepareerd. Voor een velijmde PVC vloer dient de ondergrond 100% egaal te zijn. Dit is van belang omdat alle oneffenheden in de bodemvloer zichtbaar worden in de uiteindelijke vloer. Het egaliseren van de bodumvloer kan op twee manieren, natte egalisatie en droge egalisatie. Bij "natte" egalisatie wordt de bodemvloer geëgaliseerd met behulp van egaline en is uiterst geschikt voor zandcement en anhydriet dekvloeren. Heeft u een bodemvloer van hout dan is een "droge" egalisatie zeer geschikt. U kunt dan gebruik maken van een duale ondervloer zoals Jumpax of Marathon Premium. Bekijk hieronder het instructiefilmpje voor het egaliseren van een zandcement dekvloer. Voor uitgebreide uitleg bekijk dan eens onze klustip pagina voor verlijmde PVC vloeren.

Oneindig veel legmogelijkheden

Een reden om voor een verlijmde PVC vloer te kiezen is dat de keuze qua legpatroon zeer uitgebreid is. De vloerdelen zijn namelijk niet voorzien van een klikverbinding waardoor ze niet afhankelijk zijn van een bepaalde legrichting. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om uw PVC vloer te plaatsen met band en bies voor een traditione look. Neem voor meer advies contact op met onze vloerspecialisten!