Gaat u voor een klassiek legpatroon in een modern jasje? Kies dan voor een Visgraat vloer! Visgraat is weer helemaal terug en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij Gadero leveren we verschillende A-merken als Meister, mFLORFloer & Fesca. Dankzij de verschillende mogelijkheden qua materiaal, design en afmetingen is er voor een ieder wat wils. Op deze pagina vindt u de populairste mogelijkheden in Laminaat, Parket en PVC. 

Kiest u voor een realistische houten vloer welke u eenvoudig zelf kunt leggen? Kies dan voor een Visgraat Laminaat. Wilt u een extra onderhoudsvriendelijke visgraat welke ook nog eens 100% waterbestendig is? Dan is het Visgraat PVC voor u de beste keuze, leverbaar in zowel een Click als Plak variant. Bent u toch helemaal weg van de uitstraling en beleving van een echte eiken vloer? Dan vindt u bij Gadero ook prachtige Eiken Visgraat Parket vloeren!  Onze showroom te Breukelen heeft de meeste visgraat vloeren liggen, maak een afspraak met onze adviseurs. 

Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Visgraat Laminaat

Een visgraat laminaat vloer legt u eenvoudig zelf, de vloerdelen zijn zeer realistisch geproduceerd en zeer krasbestendig! Doordat dit product al enkele tientallen jaren op de markt wordt aangeboden zijn de vloerdelen verder doorontwikkeld als bijvoorbeeld een PVC vloer. Dit betekend zeer realistische designs met uitstekende specificaties. Het Visgraat Laminaat van Floer kan bijvoorbeeld zelfs in uw badkamer gelegd worden dankzij een extra hoge waterbestendigheid. 

Om het leggen van de visgraat laminaat vloeren te ondersteunen bekijkt u onze klustip visgraat laminaat video. Daarbij krijgt u in aflevering #148 van GaderoTV krijgt u van Ronny handige tips voor de montage. Hij laat u zien hoe de ondervloer gelegd wordt, hoe de eerste punten gelegd worden en uiteraard het eindresultaat van de visgraat laminaat vloer. 

Visgraat PVC

Visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten onderverdeeld in Click en Plak PVC. Waar de ondergrond bij Verlijmde Plak PVC vloeren vaak vooraf geegaliseerd dient te worden is dit bij een Click variant niet meer nodig. Dit betekend dat u de Click Visgraat Vinyl vloer eenvoudig kunt leggen in combinatie met een geschikte ondervloer. Hierdoor kunt u hoge legkosten besparen. Het voordeel van een plak PVC vloer is echter weer dat deze rechstreeks worden geplakt op de egale ondergrond. Dit betekend minder lagen aan vloeropbouw wat optimaal is voor u eventuele vloerverwarming! PVC in klik visgraat variant is daarbij 100% waterbestendig en daardoor ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Super geschikte vloeren voor een gezin met jonge kinderen of huisdieren.

Benieuwd hoe uw visgraat Laminaat, PVC of Parket reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Visgraat Parket

Zowel de super handige Visgraat Laminaat als PVC vloeren proberen de luxe uitraling en beleving van een echte Eiken Vloer na te bootsen. Dit is natuurlijk niet voor niets! Een echte eiken vloer geeft uw woning namelijk direct een luxe uitstraling en een gezellige sfeer. Ook bij het Eiken parket is er veel mogelijk qua afmetingen en designs. Het plaatsen van een houten visgraat kan zowel zwevend als verlijmd plaatsvinden. Dankzij de dikkere plankopbouw wordt vaak gedacht dat een eiken vloer niet geschikt is voor gebruik bij vloerverwarming. Echter is dit niet altijd het geval. Uiteraard klopt het dat de delen niet zo dun zijn als een PVC of Laminaat echter kan ook zeker een verlijmde visgraat vloer worden toegepast op uw vloerverwarming. Een uitstekend voorbeeld hiervan is te zien in Aflevering 49 van Gadero TV

Bent u nog niet overtuigd dat een visgraat vloer ook voor u de juiste keuze is? Neem gerust contact op met een van onze mederwerkers. Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodige aantal vierkante meter voor uw vloer berekent

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode