Logo Gadero
service

Populaire visgraatvloeren

Gaat u voor een klassiek legpatroon in een modern jasje? Kies dan voor een visgraat vloer! Visgraat is weer helemaal terug en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij Gadero leveren we verschillende A-merken als Meister, mFLORFloer & Fesca. Dankzij de verschillende mogelijkheden qua materiaal, design en afmetingen is er voor een ieder wat wils. Op deze pagina vindt u de populairste mogelijkheden in Laminaat, Parket en PVC. Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Meest gestelde vragen over populairste visgraat vloeren

Kiest u voor een realistische houten vloer welke u eenvoudig zelf kunt leggen? Kies dan voor een Visgraat Laminaat. Wilt u een extra onderhoudsvriendelijke visgraat welke ook nog eens 100% waterbestendig is? Dan is het Visgraat PVC voor u de beste keuze, leverbaar in zowel een Click als Plak variant. Bent u toch helemaal weg van de uitstraling en beleving van een echte eiken vloer? Dan vindt u bij Gadero ook prachtige Eiken Visgraat Parket vloeren!  Onze showroom te Breukelen heeft de meeste visgraat vloeren liggen, maak een afspraak met onze adviseurs. 

Visgraat Laminaat

Een visgraat laminaat vloer legt u eenvoudig zelf, de vloerdelen zijn zeer realistisch geproduceerd en zeer krasbestendig! Doordat dit product al enkele tientallen jaren op de markt wordt aangeboden zijn de vloerdelen verder doorontwikkeld als bijvoorbeeld een PVC vloer. Dit betekent zeer realistische designs met uitstekende specificaties.

Het Visgraat Laminaat van Floer kan bijvoorbeeld zelfs in uw badkamer gelegd worden dankzij een extra hoge waterbestendigheid. De Impressive Patterns Laminaat vloeren van Quick Step zijn tot de groeven beschermd tegen water! In de onderstaande video ziet u één van de visgraat vloeren van het A-kwaliteit vloeren merk Floer. Deze licht eiken visgraat is populair vanwege zijn onbehandelde houten look. Click PVC vloerdelen zijn eenvoudig te leggen dankzij de klikverbinding. Meister bijvoorbeeld maakt het leggen nog makkelijk door zijn visgraat laminaat vloerdelen in één uitvoering uit te brengen in plaats van uit linker- en rechterdelen.

Om het leggen van de visgraat laminaat vloeren te ondersteunen bekijkt u onze klustip visgraat laminaat video. Daarbij krijgt u in aflevering #148 van GaderoTV van Ronny handige tips voor de montage. Hij laat u zien hoe de ondervloer gelegd wordt, hoe de eerste punten gelegd worden en uiteraard het eindresultaat van de visgraat laminaat vloer. 

Visgraat PVC

Visgraat PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten onderverdeeld in Click en Plak PVC. Waar de ondergrond bij Verlijmde Plak PVC vloeren vaak vooraf geëgaliseerd dient te worden is dit bij een Click variant niet meer nodig. De visgraat click vinyl vloeren van Floer hebben bijvoorbeeld het zeer gebruiksvriendelijke kliksysteem, genaamd Unidrop. Dit betekent dat u de Click Visgraat Vinyl vloer eenvoudig kunt leggen in combinatie met een geschikte ondervloer. Hierdoor kunt u hoge legkosten besparen.

PVC in klik visgraat variant is daarbij 100% waterbestendig en daardoor ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, zoals het Fesca visgraat click PVC. Super geschikte vloeren voor een gezin met jonge kinderen of huisdieren. Floer legt in de volgende video uit hoe een visgraat click PVC vloer wordt gelegd. Benieuwd hoe uw visgraat Laminaat, PVC of Parket reinigt? Lees dan ook onze blog hoe onderhoud ik mijn visgraat vloer.

Het voordeel van een plak PVC vloer is echter weer dat deze rechtstreeks worden geplakt op de egale ondergrond. Dit betekent minder lagen aan vloeropbouw wat optimaal is voor u eventuele vloerverwarming! De Floer visgraat PVC vloeren hebben bijvoorbeeld een zeer lage warmteweerstand van maar 0,025 m2K/W. Het royale Walvisgraat PVC van Floer laat net zo snel de warmte door als zijn kleine broertje. Het Fesca XL visgraat plak vinyl en vloerverwarming zijn ook een ideale combinatie. Wilt u het visgraatmotief extra benadrukken? Het Parva Plus visgraat dryback PVC stroken van Mflor hebben een 4 V-groef rondom de planken. Het geeft de visgraat vloerdelen een luxe uitstraling. 

Visgraat Parket

Zowel de super handige visgraat laminaat als PVC vloeren proberen de luxe uitstraling en beleving van een echte eiken vloer na te bootsen. Dit is natuurlijk niet voor niets! Een echte eiken vloer geeft uw woning namelijk direct een luxe uitstraling en een gezellige sfeer. Ook bij het Eiken parket is er veel mogelijk qua afmetingen en designs. Een voorbeeld is de eiken houten visgraat vloer, die enkel gerookt en afgewerkt met wit olie is. In de video hieronder ziet u deze reuze visgraat houten vloer van het Nederlandse vloeren merk Floer.

Gadero TV: Reuze visgraat vloer, enkel gerookt & wit geolied - FloerHet plaatsen van een houten visgraat kan zowel zwevend als verlijmd plaatsvinden, zoals het Meister visgraat parket. Dankzij de dikkere plank opbouw wordt vaak gedacht dat een eiken vloer niet geschikt is voor gebruik bij vloerverwarming. Echter is dit niet altijd het geval. De Fesca visgraat eiken parket vloeren kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met een vloerverwarming, doordat de houten planken slechts een dikte hebben van 1,2 cm. Uiteraard klopt het dat de delen niet zo dun zijn als een PVC of laminaat echter kan ook zeker een verlijmde visgraat vloer worden toegepast op uw vloerverwarming. Een uitstekend voorbeeld hiervan is te zien in Aflevering 49 van Gadero TV

Bent u nog niet overtuigd dat een visgraat vloer ook voor u de juiste keuze is? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Niet zeker hoeveel vierkante meter vloer u nodig heeft? In onze blog leggen wij u uit hoe u het benodigde aantal vierkante meter voor uw vloer berekend

Inspiratie