Postsaver Paalbeschermer Rol 5 meter voor Alle Soorten Palen

Productnummer: WV24005

€ 47,25 Per stuk incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode “Klusweken” 
Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Postsaver Paalbeschermer Rol 5 meter voor Alle Soorten Palen

  • Biedt bescherming tegen houtrot
  • Verdubbelt de levensduur van geïmpregneerde houten palen
  • Snelle montage
  • Geschikt voor alle soorten palen

Postsaver Paalbeschermer Rol 5 meter voor Alle Soorten Palen

Het is goed mogelijk dat uw houten palen op een gegeven moment gaan rotten op de overgang tussen grond en lucht, terwijl de rest van de paal er nog prachtig uitziet. Dit is natuurlijk zonde en dit kan vermeden worden door middel van een Postsaver paalbeschermer voor alle soorten palen. Deze paalbeschermer is verkrijgbaar in een rol van 5 meter, waarbij u de maat zelf naar wens kan knippen. Met een rol van 5 meter is het mogelijk om ongeveer 20 ronde palen met een afmeting van 60 mm te voorzien van een paalbeschermer. De hoogte zal altijd 35 cm bedragen. De Postsaver paalbeschermer voorkomt houtrot om zo de levensduur van de paal te verlengen van behandelde houtsoorten. Onbehandelde Lariks of Douglas palen beschermen? Plaats twee Postsavers boven elkaar en zorg ervoor dat er een kleine overlap is. Zo weet u zeker dat een groter gedeelte van de paal beschermd is. 

Gebruik van de paalbeschermer

De paalbeschermer bestaat uit een buitenlaag gemaakt van polyethyleen en een binnenlaag van smeltbaar bitumen. Door een verf- of gasbrander te gebruiken smelt de binnenlaag. Dit is nodig om zich stevig te gaan hechten aan de paal. De beschermlaag zit nu stevig vast aan de paal op de plek waar lucht en grond samenkomen. De paal wordt nu beschermt tegen houtrot! De levensduur wordt door middel van de Postsaver paalbeschermer verdubbeld, echter dit geldt alleen voor geïmpregneerde houtsoorten. 

Instructies voor vierkante palen

Wij adviseren om bij vierkante palen per zijde te werk te gaan. Daarnaast dient u om zeker te zijn van een goede hechting, een natte verfroller te gebruiken om over de Postsaver heen te rollen nadat deze aan de paal is gekrompen. Herhaal dit voor iedere zijde en laat de Postsaver vervolgens even afkoelen. Daarna kunt u de paal gebruiken en in de grond plaatsen. 

Direct aan de slag met een schutting of tuinmeubels? Neem eens een kijkje bij ons assortiment van prachtige tuinpalen, gefreesde palen en/of Lariks Douglas palen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Paalbeschermer Postsaver Rol van 5 meter Postsaver Paalbeschermer Rol 5 meter voor Alle Soorten Palen Op voorraad
€ 47,25 Per stuk incl. BTW