Postsaver Paalbeschermer voor 80 mm Ronde Palen - Per Stuk

Productnummer: WV24011

€ 3,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Postsaver Paalbeschermer voor 80 mm Ronde Palen - Per Stuk

  • Biedt bescherming tegen schimmels, bacteriën en vocht
  • Snel monteren
  • Langere levensduur voor geïmpregneerde houtsoorten
  • Jarenlang genieten van uw houten palen

Postsaver Paalbeschermer voor 80 mm Ronde Palen - Per Stuk

Op zoek naar een manier om uw houten palen zo lang mogelijk mee te laten gaan? Dan is de Postsaver paalbeschermer de oplossing! Deze paalbeschermer heeft een lengte van 35 cm en is geschikt voor 80 mm ronde palen. De Postsaver dient geplaatst te worden op de plek waar grond en lucht samenkomen en fungeert als paalbeschermer tegen houtrot. Zo krijgen bacteriën, schimmels en vocht niet de kans om het hout te beschadigen. Met behulp van de Postsaver paalbeschermer verdubbeld u de levensduur van uw geïmpregneerde houten palen. Voor onbehandelde Lariks of Douglas palen adviseren wij om twee Postsavers boven elkaar te plaatsen. Zorg hierbij voor een kleine overlap. Zo weet u zeker dat uw houten palen voor een groter gedeelte beschermd zijn. 

Bevestigen van de Postsaver paalbeschermer

De Postsaver paalbeschermer bestaat uit 2 lagen, namelijk de buiten- en binnenlaag. De buitenlaag bestaat uit de stof polyethyleen. De binnenlaag bestaat uit de smeltbare stof bitumen. Door deze laag te smelten met behulp van een verf- of gasbrander, gaat de paalbeschermer zich stevig hechten aan de houten paal. Onthoud wel dat de paal droog moet zijn voordat u begint met het smelten. Wij adviseren om de Postsaver paalbeschermer na afloop enkele minuten te laten afkoelen om vervolgens de paal op de gewenste plaats in de grond te zetten. 

Heeft u al een keuze gemaakt voor uw houten palen? Neem eens een kijkje in ons assortiment van tuinpalen, Lariks Douglas palen en/of gefreesde palen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Paalbeschermer 80 mm Ronde Palen Postsaver Postsaver Paalbeschermer voor 80 mm Ronde Palen - Per Stuk Op voorraad
€ 3,45 Per stuk incl. BTW