KOOPJESHOEK Betonpoer Antraciet afgeschuind 18 x 15 x 50 cm

Productnummer: KH3105006 Let op, hoogteverstelling met draadeind los bijbestellen

€ 12,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van KOOPJESHOEK Betonpoer Antraciet afgeschuind 18 x 15 x 50 cm

  • Prefab betonpoer
  • Met tapdraad voor hoogtevestelling
  • Chique antraciet kleur
  • Exclusief hoogteverstelling
  • Zichtbare beschadigingen

KOOPJESHOEK Betonpoer Antraciet afgeschuind 18 x 15 x 50 cm

Deze Betonpoer Antraciet is scherp geprijsd wegens zichtbare beschadigingen. Plaatst u de betonpoeren op een niet zichtbaar deel of maken de beschadigingen u niks uit? Dan heeft u hier een goedkope betonpoer. 

Zoekt u een goedkope betonpoer in de luxe kleur antraciet? Deze afgeschuinde betonpoer is onder 18 cm breed, boven 15 cm breed. De hoogte van deze prefab betonnen voet voor overkappingen is 50 cm. Plaats deze betonpoer in snelcement bij voorkeur op een bijvoorbeeld een stoeptegel die stevig in de grond ligt. Deze betonnen voet is mooi afgewerkt met afgeronde hoekjes. Het plaatje is 10 bij 10 cm groot. Hier vast mooi een paal van 11.5, 12, 14 of 15 cm dikte op. Monteer deze met 4 stuks houtdraadbouten of flenskopschroeven van 8 cm. Deze dient u los mee te bestellen. Dit geldt ook voor de hoogteverstelling, dit is een plaatje met draadeind. 

Bestel hoogteverstelling mee

Vergeet niet een RVS of verzinkte hoogteverstelling (draadeind met plaatje) los bijbestellen. Daarnaast bieden wij een ruim pallet aan bezaagd en glad geschaafd lariks douglas hout. Populaire Lariks Douglas maten zijn 12x12 cm, 14,5x14,5 cm geschaafd en 15x15 cm. 

Ook verkrijgbaar in volledig recht model. Vergeet niet om betonbanden mee te bestellen om hier uw wanden op te plaatsen.

Vergeet niet 4 stuks houtdraadbouten of 4 flenskopschroeven met Torx kop mee te bestellen. Hiermee maakt u het plaatje vast aan uw staander. Kies de lengte 6 cm en boor deze voor met een 3,5 mm boortje, zodat de bout of schroef niet te ruim zit!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Prefab betonpoer antraciet KOOPJESHOEK Prefab Betonpoer Antraciet 18 x 15 x 50 cm Afgeschuind Let op, hoogteverstelling met draadeind los bijbestellen Ruim op voorraad
€ 12,95 per stuk incl. btw