Prefab Houten Garage / Schuur - Voorbeeld 400 x 700 cm - Voorbeeld Maatwerk

EUTR

Productnummer: IT677562   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd 12 weken

€ 4.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten Garage / Schuur - Voorbeeld 400 x 700 cm - Voorbeeld Maatwerk

  • Van glad geschaafde blokhutprofielen van Noordeuropees Vurenhout
  • Maatwerk mogelijk, bepaal zelf waar de ramen en deuren komen
  • Ook mogelijk met opbergzolder
  • Met schitterende zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten Garage / Schuur - Voorbeeld 400 x 700 cm - Voorbeeld Maatwerk

Laat nu een houten garage ontwerpen en kant en klaar aanleveren door houthandel Gadero. Deze kant en klare houten garage / schuur is slechts een voorbeeld model, voor dergelijke garages / houten schuren werken wij altijd op maat aan de hand van uw wensen. Zo bepaalt u zelf de afmetingen, positie van ramen en deuren. Ook kunt u een opbergzolder in uw plan meenemen. 

Wij adviseren 50-70 mm dikte wanden voor deze maatwerk houten schuren. De totale oppervlakte van dit voorbeeld van 400x700 cm is 28m2. De zijwandhoogte is 234 cm hoog, de  nokhoogte is 409 cm hoog. De wanddikte van de glad geschaafde blokhutprofielen in dit voorbeeld is 70 mm. Echter is 50 mm ook mogelijk en meestal voldoende voor een houten schuur met zadeldak.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Deze kant en klare houten schuur is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of anders behandelen met grondverf laag en 2x aflakken. 

Geeft u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet direct te bestellen, het dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een complete offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door, maak desnoods zelf een schets op papier van de grootte, positie van ramen en deuren enzovoorts. Dubbel glas is eveneens mogelijk. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie en grootte van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als klusruimte, opslagruimte, hobbyruimte of werkruimte.

Bekijk ook de brochure om te zien welk maatwerk er geleverd kan worden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
houten schuur maatwerk Prefab Houten Garage / Schuur - 400 x 700 cm Voorbeeld voor Maatwerk EUTR   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 4.999,95 Per stuk incl. BTW