Prefab Houten atelier met platdak voorbeeld 750 x 533 x 286 cm Maatwerk mogelijk

EUTR

Productnummer: IT677564   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten atelier met platdak voorbeeld 750 x 533 x 286 cm Maatwerk mogelijk

  • Kantine of clubgebouw van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Altijd maatwerk
  • Met isolatieglas en 50-70 mm wanden
  • Veel lichtinval door grote ramen
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten atelier met platdak voorbeeld 750 x 533 x 286 cm Maatwerk mogelijk

U zoekt een kant en klare houten atelier voor bij uw woning? Dit atelier is zeer geschikt als werkruimte of kantoor. Door de grote ramen heeft u veel lichtinval en lijkt het alsof u buiten werkt. Dit is slechts een voorbeeldmodel, voor dit model is dus volledig maatwerk mogelijk. Dit voorbeeld gebouw bestaat uit een grote ruimte die ook ingevuld kan worden met wanden. Ook te gebruiken als tuinkantoor of vergaderruimte. Neem contact op om uw wensen door te geven en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Dit atelier van maar liefst 40m2 biedt veel comfort dankzij de 50 mm dubbele wanden. Door de dubbele wanden is deze werkruimte beter geïsoleerd. Zo kunt u ten alle tijden gebruik maken van dit houten kantoor terwijl u geniet van het uitzicht. De ramen en deuren bevatten isolatieglas, dit noemen wij ook wel woonhuis kwaliteit. Deze woning heeft het een platdak waar u eenvoudig ons epdm dakbedekking op kan bevestigen. Het dak heeft een afschot en de zijwanden hebben een hoogte van 279 en 286 cm. Veel aan dit model is naar eigen wens in te vullen, maar er zijn wel maximum qua balk overstek en grootte.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op! Deze prefab houten atelier is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of anders behandelen met grondverf laag en 2 aflaklagen. 

Zelf atelier bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw houten atelier op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geeft u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld gebouw is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen van uw houten kantine of clubgebouw door. Maak desgewenst zelf een tekening (mag met potlood en papier) waar de wanden, deuren en ramen komen. Dubbel glas is geen probleem. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als kantoorgebouw, lunchroom of theehuis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab Houten atelier met platdak voorbeeld 750 x 533 x 286 cm Maatwerk mogelijk Prefab Houten atelier met platdak voorbeeld 750 x 533 x 286 cm Maatwerk mogelijk EUTR   |   Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW