Prefab Houten boothuis met zadeldak voorbeeld 500 x 900 + 500 x 300 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677560 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 22.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten boothuis met zadeldak voorbeeld 500 x 900 + 500 x 300 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar boothuis model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 70 mm wanden
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten boothuis met zadeldak voorbeeld 500 x 900 + 500 x 300 cm Maatwerk mogelijk

U zoekt een houten boothuis die u naar eigen wens prefab op maat kan laten maken? Bekijk dit mooie voorbeeld en vraag een offerte aan. Het ideale aan dit voorbeeld is dat u een goed idee krijgt van wat er mogelijk is. Wij leveren altijd naar uw wensen. In dit grote houten boothuis is ruimte voor zowel een grote als een kleine boot. 

U kunt dit mooie huis voor meerdere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als een zwembadhuis of luxe tuinhuis. Ons poolhouse bestaat uit twee ruimtes. Zo kunt u in de kleine ruimte bijvoorbeeld de warmtepomp kwijt en de zwembad accessoires. Het andere gedeelte is leuk in te richten als bar waar u al uw gasten in ontvangst kan nemen. Zo kunt u volop in eigen tuin genieten. Daarnaast dient de bovenverdieping als opbergzolder.

Voor goede isolatie raden wij aan om minimaal de blokhutprofielen van 70 mm te gebruiken. Deze blokhut profielen zorgen voor een goede isolatie van uw luxe poolhouse. Zo kunt u ook in de winter gebruik maken van deze locatie. Dit ruime houten vertrek heeft een oppervlakte van 60m2 en de bovenverdieping ook nog 45m2. De kleinere ruimte is 500 x 300 met een nokhoogte van 464cm. Het grote gedeelte is 500 x 900 met een nokhoogte van 543cm. Het zadeldak geeft dit poolhouse een mooie uitstraling. De zijwanden hebben een hoogte van 360cm. Vrijwel alles is naar eigen wens in te vullen, maar wel zijn er maxima qua balk overstek en grootte.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op deze prefab houten poolhouse is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Kies voor de optie om dit poolhouse te laten impregneren, zo verduurzaamd u het hout met jaren. Daarnaast adviseren wij om de villa met grondverf te behandelen en vervolgens af te werken met afdeklagen.

Zelf boothuis bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw boothuis op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten boothuis 500 x 900 + 500 x 300 cm Prefab Houten boothuis met zadeldak voorbeeld 500 x 900 + 500 x 300 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 22.999,95 Per stuk incl. BTW