Prefab Houten chalet met zadeldak voorbeeld 1000 x 560 x 350 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677561 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 4.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten chalet met zadeldak voorbeeld 1000 x 560 x 350 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 94 mm wanden
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten chalet met zadeldak voorbeeld 1000 x 560 x 350 cm Maatwerk mogelijk

U zoekt een kant en klaar houten chalet. Dit voorbeeld is compleet naar eigen wens op maat te maken. U kunt uw eigen specifieke wensen doorgeven aan de hand van dit format. Dit vakantiehuisje kunt u plaatsen op de camping, bosrijke omgeving of in de achtertuin. In dit model ziet u 5 kamers. Dit zijn bijvoorbeeld twee slaapkamers, twee badkamers en een gedeelde woonkamer. Deze chalet is ook leuk als buiten kantoor of atelier. Natuurlijk vullen wij alles in naar uw behoeften, dus vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Dit buitenverblijf wordt standaard geleverd met 94 mm dikke wanden. Deze blokhut profielen zorgen voor een goede isolatie van uw luxe chalet. Zo kunt u ten alle tijden genieten van uw verblijf. Dit ruime houten vertrek heeft een oppervlakte van maar liefst 50m2. Deze villa heeft het authentieke zadeldak dat zorgt voor een goede uitstraling. De zijwanden hebben een hoogte van 254 en de nokhoogte is 349 cm. Veel is naar eigen wens in te vullen, maar wel zijn er maxima qua balk overstek en grootte. De ramen en deuren bevatten isolatieglas, zo krijgt de chalet woonhuis kwaliteit.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op, deze prefab houten vakantiewoning is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Kies voor de optie om dit kantoor te laten impregneren, zo verduurzaamd u de blokhut met jaren. Daarnaast adviseren wij om de chalet met grondverf te behandelen en vervolgens de afdeklagen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons adviseer is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab houten chalet 1000 x 560 x 350 cm Maatwerk mogelijk Prefab Houten chalet met zadeldak voorbeeld 1000 x 560 x 350 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 4.999,95 Per stuk incl. BTW