Prefab Houten geluidsstudio met platdak voorbeeld 800 x 500 x 247 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677558 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten geluidsstudio met platdak voorbeeld 800 x 500 x 247 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas
  • Dubbelwandig
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten geluidsstudio met platdak voorbeeld 800 x 500 x 247 cm Maatwerk mogelijk

Zoekt u een kant en klare houten geluidsstudio voor in uw tuin of bij u op het terrein? Deze muzikale oefenruimte is prefab dus eenvoudig op te bouwen. Dit is slechts een voorbeeldmodel, voor dit model is dus volledig maatwerk mogelijk naar eigen wens. Op deze manier ontwerpt u eenvoudig een muziekstudio die bij u past. Voor een goede akoestiek is deze studio ingericht met standaard dubbele wanden. De eerste wandlaag heeft een dikte van 50mm en de tweede een dikte van 23mm. Dit voorbeeld heeft een oppervlakte van 40m2. Door de dubbelwandigheid is deze mooie oefenruimte ook beter geïsoleerd. Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid.

Let op deze prefab houten houten geluiddstudio is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of anders behandelen met grondverf laag en 2 aflaklagen. 

Zelf geluidsstudio bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw geluidsstudio op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef uw wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als atelier, kantoorgebouw en vakantiechalet. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
prefab houten geluidstudio 800 x 500 x 240 cm Prefab Houten geluidsstudio met platdak voorbeeld 800 x 500 x 247 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout Op voorraad
€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW