Prefab Houten mantelzorgwoning met platdak voorbeeld 1000 x 700 x 266 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677562 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 14.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten mantelzorgwoning met platdak voorbeeld 1000 x 700 x 266 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 70 mm wanden
  • Woonhuis kwaliteit
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten mantelzorgwoning met platdak voorbeeld 1000 x 700 x 266 cm Maatwerk mogelijk

Op zoek naar een houten mantelzorgwoning waarbij u zelf de afmeting kan bepalen? Deze woningen zijn dus volledig op maat bij ons aan te vragen. Dit is een voorbeeld model, zo krijgt u een mooi inzicht van wat er mogelijk is. Deze houten woning is ingericht met 1 grote kamer en drie kleinere kamers. Daarnaast zou u de grote kamer nog kunnen opsplitsen, vraag ons naar de mogelijkheden voor maatwerk. Dit ruime gebouw is ook te gebruiken als vakantiewoning, kantine of extra kantoor.

Dit buitenverblijf wordt standaard geleverd met 70 mm dikke wanden. Deze blokhut profielen zorgen voor een goede isolatie van de mantelzorgwoning. Dit ruime houten vertrek heeft een oppervlakte van maar liefst 70m2. Deze woning heeft het een platdak waar u eenvoudig ons epdm dakbedekking op kan bevestigen. Het dak loopt iets af en de zijwanden hebben een hoogte van 253 en 266 cm. Veel is naar eigen wens in te vullen, maar wel zijn er maxima qua balk overstek en grootte. De ramen en deuren bevatten isolatieglas, dit noemen wij ook wel woonhuis kwaliteit.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op, deze prefab houten vakantiewoning is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Kies voor de optie om dit kantoor te laten impregneren, zo verduurzaamd u de blokhut met jaren. Daarnaast adviseren wij om de chalet met grondverf te behandelen en vervolgens de afdeklagen.

Zelf mantelzorgwoning bouwen van Lariks Douglas of Red Class wood

Naast het bouwen in blokhut style met gestapelde blokhutprofielen kunt u uw mantelzorgwoning op maat ook bouwen van Lariks Douglas hout of Red Class wood. Wij verkopen diverse maten constructiehout, kant en klare kozijnen en ramen en tal van andere accessoires. Bekijk ook onze rekentool voor Lariks Douglas overkappingen met plat dak of ontdek onze prefab Kapschuur Bergen en Zadeldak Hamar modellen.

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons advies is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, kantinegebouw en vakantiechalet. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Houten mantelzorgwoning 1000 x 700 x 266 cm Maatwerk mogelijk Prefab Houten mantelzorgwoning met platdak voorbeeld 1000 x 700 x 266 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 14.999,95 Per stuk incl. BTW