Prefab Houten Receptiegebouw met zadeldak voorbeeld 600 x 700 + 350 x 400 cm Maatwerk mogelijk

Productnummer: IT677555 Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Prefab Houten Receptiegebouw met zadeldak voorbeeld 600 x 700 + 350 x 400 cm Maatwerk mogelijk

  • Kant en klaar model van glad geschaafde blokhutprofielen
  • Maatwerk mogelijk
  • Met isolatieglas en 50-70 mm wanden
  • Fraai zadeldak
  • Exclusief fundering en behandeling
  • Prijs is een voorbeeld, vraag een offerte aan voor de prijs van uw maatwerk

Prefab Houten Receptiegebouw met zadeldak voorbeeld 600 x 700 + 350 x 400 cm Maatwerk mogelijk

U zoekt een kant en klare houten receptiegebouw voor uw camping of vakantiepark? Deze kant en klare houten hoofdgebouw is slechts een voorbeeld model, voor dit model is dus volledig maatwerk mogelijk. Dit voorbeeld gebouw bestaat uit een entree, ontvangstruimte en kantoorruimte. Ook te gebruiken als tuinkantoor, clubhuis of kantine. 

Wij adviseren 70 mm dikte wanden aan, zo zijn uw muren goed geisoleerd, desgewenst is 50 mm wanddikte ook mogelijk. De totale oppervlakte van dit receptiegebouw bestaande uit 2 delen 600 x 700 en 350 x 400 cm) is circa 56m2. De zijwand is 241 cm hoog, de achterwand is 216 cm hoog en de wanddikte is 70 mm. Voor dit houten gebouw is maatwerk mogelijk met zijdeuren, grotere entreeruimte, balie en kantoorruimtes. Wel zijn er maxima qua balkoverstek en grootte.

Het gebruikte basishout is Scandinavisch Vurenhout en heeft een hoge duurzaamheid. Let op deze prefab houten kantoorgebouw is onbehandeld en dient dus nog behandeld te worden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of anders behandelen met grondverf laag en 2 aflaklagen. 

Geef u wensen voor maatwerk door voor een offerte

Let op, dit voorbeeld is niet te bestellen. Dit voorbeeld dient slechts ter inspiratie. Vraag via telefoon of email een offerte aan. Geef zo goed mogelijk uw wensen door (nokhoogte, grootte van ruimtes, positie van ramen en deuren), stuur desnoods een schets mee. Ons adviseer is niet te veel af te wijken qua basisconstructie van dit voorbeeld. Ook te gebruiken als clubgebouw, kantoorgebouw, kantinegebouw en vakantiechalet. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
receptiegebouw hout Prefab Houten Receptiegebouw met zadeldak voorbeeld 600 x 700 + 350 x 400 cm Maatwerk mogelijk Prefab houten gebouw van Scandinavisch vurenhout
€ 9.999,95 Per stuk incl. BTW